To je to što me zanima!

Otvorene prijave za jubilarno 10. izdanje Zagrebačkog noćnog cenera

U četvrtak, 23. rujna, u simbolično vrijeme – 10:10 – otvorene su prijave za jubilarno 10. izdanje Zagrebačkog noćnog cenera
Vidi originalni članak

Popularna zagrebačka atletska ulična utrka na 10 kilometara kroz centar grada tijekom prvog dana prijava već je popunila 50% svojih kapaciteta, a mjesta je sve manje, stoga pozivamo zainteresirane trkače da čim prije osiguraju svoje mjesto na startnoj liniji.

Ovogodišnje izdanje održat će se u nedjelju, 7. studenog, pod sloganom „Glavu gore!“ kao podsjetnikom na optimizam te izdržljivost koji su nam bili potrebno kroz turbulentno razdoblje protekle dvije godine. Natpis s istom porukom također je vidljiv iznad kipa na glavnom gradskom trgu gdje će ove godine biti start i cilj utrke.

Osim nove lokacije, novost je i timska utrka, stoga pozivamo grupe od 10 ili više trkača da oforme svoju natjecateljsku ekipu te krenu u lov na pobjednički timski pehar.

Uz ostale standardne favorite ravnu i brzu stazu, uzavrelu atmosferu te startni paket (majica, medalja, sportska marama) koji je ove godine u prikladno zlatnom ruhu, pozivamo vas da se prijavite na jubilarno izdanje Cenera – dok mjesta još ima!

Više informacija o utrci dostupno je na www.cener.hr

Idi na 24sata