To je to što me zanima!

Otvorene prijave za Zelenu medalju – nagradu za najboljeg ekoproizvođača

Na natječaj se mogu prijaviti svi proizvodi s ekocertifikatom, a najbolji osvaja plasman na police Kauflanda i promocijsku kampanju na 24sata u iznosu od 15.000 eura
Vidi originalni članak

Ekološka i lokalna proizvodnja iz dana u dan postaju sve važnije, a poticanje domaćih poljoprivrednika i proizvođača u interesu je svih nas. Zato već drugu godinu zaredom 24sata, u partnerskoj suradnji s Kauflandom, organiziraju nagradni natječaj Zelena medalja - izbor najboljeg svježeg ili prerađenog, prehrambenog ili neprehrambenog ekoproizvoda.

Projektom Zelena medalja želimo pružiti priliku našim poljoprivrednicima, ratarima, voćarima, pčelarima, stočarima, vlasnicima obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i zapravo svima onima koji se bave proizvodnjom hrane i pića, kozmetike i drugih neprehrambenih proizvoda na ekološki prihvatljiv način, da se probiju na domaćem, poprilično kompetentnom i zagušenom tržištu te da u konačnici pronađu svoje kupce.

Prilika koja se ne propušta

Na natječaj se mogu prijaviti proizvodi koji imaju ekocertifikat, a najbolji proizvod osvaja vrijednu nagradu: mjesto u bioasortimanu Kauflanda (ulazak minimalno jednog proizvoda dobitnika na police Kauflanda, u trajanju od 12 mjeseci, ovisno pobjednikovim kapacitetima proizvodnje) te promocijsku kampanju u izdanjima 24sata u iznosu 15.000 eura bruto medijske vrijednosti. Moguće je prijaviti više proizvoda, a nakon završetka prijava stručni će žiri odabrati deset finalista koje potom predstavljamo u web i print izdanjima 24sata. Finale projekta održat će se u lipnju kad će biti proglašen dobitnik natječaja te održano svečano uručenje nagrade.

Pozivamo sve ekološke proizvođače da prijave svoje proizvode i sudjeluju u ovom natječaju kako bismo zajedno podignuli svijest o važnosti ekoproizvoda i ovog načina proizvodnje. Prijave se podnose putem obrasca na službenoj stranici projekta zelenamedalja.24sata.hr i traju do 24. travnja 2023. godine.

Zelena medalja projekt je 24sata koji promiče ekološku proizvodnju. Generalni pokrovitelj Zelene medalje je Kaufland, a projekt podržavaju Hrvatska poljoprivredna komora, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima i Agronomska škola Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • crazy mind 27.03.2023.

    nist ne proizvodim pa nist ni ne zagadujem. jel se morem kandidirati 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare