To je to što me zanima!

Ovo je postala hit zabava dok klubovi ne rade

Ako još ne znaš gdje za vikend, ovo bi mogla biti više nego dobra ideja
Vidi originalni članak

Klubovi još uvijek ne rade i mjesta za izlazak su poprilično ograničena isključivo na kafiće. Ako tražiš nešto malo drugačije, imamo odličnu vijest za tebe, kuglana ROCK'n'BOWL u Westgate Shopping Cityju jedini je disco bowling centar u široj okolici Zagreba i pravo je mjesto za odličan provod.

U Rock 'n' bowl kuglanu možeš povesti ekipu na kuglanje gdje te čeka čak 14 staza, a uz to možeš popiti piće ili čak nešto i prizalogajiti. 

Kuglana je uređena poput velikog dnevnog boravka u kojem ćeš rado provesti hladne dane koji su pred nama. Svaki detalj pomno je biran, a prostor se dijeli na nekoliko cjelina. Uz kuglačke staze, tu su i restoran, prostor za odmor kao i dio s različitim zabavnim igrama.

Prostor je uređen u nekoliko stilova koji se upotpunjuju i stvaraju ugodnu atmosferu, a dominiraju metalni elementi i drvo.  Rock 'n' Bowl je ispunjen smijehom, dobrom zabavom i klopicom koji će razbiti sivilo jesenskih i zimskih dana.

U predahu od kuglanja možeš uživati u velikom izboru pića ali i prefinim burgerima, woku, palačinkama i svakojakim jelima, što će svakako upotpuniti tvoj izlazak.

Ako želiš zabavu ali i rekreaciju, kuglanje je odlična prilika za spoj druženja i zabave. Za one koji žele dinamičnu večer zabava se može nastaviti i kroz igru biljara ili na različitim aparatima za igru.

Ovaj vikend zamijeni običan izlazak neobičnim i provedi nezaboravnu večer u Rock 'n' Bowlu.

Idi na 24sata