To je to što me zanima!

Ovog vikenda u Konzumu super sniženja na školski program

Samo još jedan vikend dijeli nas od početka nove školske godine, a to znači da je posljednji trenutak za kupnju svega što je vašem školarcu potrebno za povratak u klupe
Vidi originalni članak

Torba, pernica, odjeća... popis se čini beskonačnim, a vremena je sve manje. Ipak, uz Konzumovu vikend akciju to je puno jednostavnije nego što se čini. Samo ovaj vikend, od 1.9. do 3.9. u Super Konzum prodavaonicama čeka vas čak 30% popusta na školski asortiman.

Bez obzira na to imate li dijete koje tek kreće u školu ili već ima izgrađen stil sukladno glazbenom ukusu, sportskim uzorima ili omiljenim likovima iz filmova ili videoigrica, široki asortiman na Konzumovim policama omogućava vam da pronađete nešto baš za nju ili njega. Velik izbor dodataka kojima će ukrasiti svoje torbe, pernice i bilježnice učinit će odlazak u školu i sjedenje u klupi privlačnijim i veselijim, a u Konzumu će pronaći i sve potrebno za svoje izvannastavne aktivnosti te omiljene hobije. 

Za one koji više vole kupovati iz udobnosti svog doma tu je i Konzum Klik, online trgovina koja omogućava naručivanje željenih proizvoda uz brzu i pouzdanu dostavu.
 

Idi na 24sata