To je to što me zanima!

Petrol te vodi na romantični vikend u Rovinj

Valentinovo nam je pred vratima. Što pokloniti voljenoj osobi, pitanje je koje trenutačno muči i žene i muškarce. Nakit, parfem, sat, buket crvenih ruža... samo su neke od ideja koje nam svima na prvu padaju na pamet
Vidi originalni članak

Valentinovo nam je pred vratima. Što pokloniti voljenoj osobi, pitanje je koje trenutačno muči i žene i muškarce. Nakit, make-up, parfem, sat, buket crvenih ruža... samo su neke od ideja koje nam svima na prvu padaju na pamet. A zašto ovo Valentinovo ne bi bilo baš posebno, drugačije? A da tako stvarno i bude pobrinuo se Petrol, jer, kako kažu, vrijeme je za romantiku i to potpuno besplatno. A da biste osvojili urnebesno dobro iznenađenje dovoljno je biti kreativan, maštovit i zabavan, jer će se nekom stvarno dobro isplatiti. Osvojit će vikend u chic hotelu s pet zvjezdica - Loneu u Rovinju. A u tom arhitektonskom čudu dobitnika ili dobitnicu s pratnjom čekaju fine večere, masaže, saune, šetnje i opuštanje... A prilika je to i da otkrijete zbog čega Rovinj često nazivaju i gradom romantike. Bijeg od svakodnevice, uz more, sigurno će biti za pamćenje. Zadatak nije nimalo kompliciran. 

Dovoljno je otići na Facebook stranicu Petrol Hrvatska i ostaviti komentar koga vodiš u hotel Lone u Rovinj  na romantični vikend i zašto. A onaj koji najbolje opiše ovaj "zašto" osvaja ovaj genijalni vikend. Hashtag #LjubavJeNaPetrolu je obavezan. Objava dobitnika je na 14. veljače, na Valentinovo, u podne.  Sretnooo! 

Idi na 24sata