To je to što me zanima!

Pevec otvorio u Zadru novouređenu poslovnicu

Prodajni centar Pevec djeluje duži niz godina u Zadru, ali je vrata za svoje kupce otvorito na novoj adresi i u novouređenom prostoru
Vidi originalni članak

Od 08.04.2017. kupci mogu obaviti kupovinu u ugodnom i atraktivno uređenom prodajnom centru koji je napravljen u skladu s novim vizualnim standardima na adresi Ul. 159. brigade HV 6, (bivši Baumax).
Na prodajnom prostoru veličine gotovo 10.000 m2 površine u ponudi se može naći više od 40.000 artikala iz segmenta sve za vrt, kuću i hobi koji su svrstani u 7 prodajnih programa, a centar zapošljava više od 80 djelatnika.

07.04. u 19 sati u centru je bilo VIP otvorenje namijenjeno poslovnim partnerima prilikom kojeg su poslovni partneri mogli razgledati novouređen prodajni centar i uživati u posebno kreiranom večernjem programu.
Sljedeći dan, 8. travnja od 8 sati ujutro Pevec je pripremio iznenađenja i poklone za sve kupce, a za kupovinu u vrijednosti iznad 400 kn i besplatnu konzumaciju hrane i pića.
Cjelodnevni prigodni program tijekom subote, dodatno je obogatitio večernji koncert Mladena Grdovića i klape Intrade koji se održao u samom okruženju Pevec prodajnog centra s početkom u 18 sati. Time je Pevec zaželio dobrodošlicu svim svojim vjernim kupcima, ali i onim potencijalnima koji će u novootvorenom centru zasigurno pronaći nešto za sebe. 
Pevec te zove! 
Idi na 24sata