To je to što me zanima!

Poduzetnici, ovo je idealna adresa ako želite pronaći kupce za svoje proizvode ili usluge...

Za razliku od specijaliziranih web shopova, koji prodaju samo jednu vrstu proizvoda, shopaj24.hr u svojoj ponudi ima sve što poželite i pravo je web mjesto za male i srednje poduzetnike koji žele doći do novih kupaca
Vidi originalni članak

Imate savršen proizvod, a ne znate koji je najbolji način dolaska do kupaca? Želite da ljudi čuju za vas? Imamo rješenje. Za razliku od specijaliziranih web shopova, koji prodaju samo jednu vrstu proizvoda, shopaj24.hr u svojoj ponudi ima sve što poželite i pravo je web mjesto za male i srednje poduzetnike koji žele doći do novih klijenata, ali i kupnju olakšati starim kupcima. Postupak kupnje vrlo je jednostavan. Kad klijent pogleda proizvod ili uslugu te klikne na "shopaj", odmah dolazi na web adresu prodavatelja, obavlja kupnju i proizvod mu se šalje. Shopaj je postao mjesto s najboljim ponudama malih i srednjih poduzetnika. 
Osim bijele tehnike, multimedije i informatike, automoto svijeta i nekretnina, na shopaj.hr su i rubrike Sve za dom, Alati i strojevi, Dječji svijet, Sport, rekreacija i nautika, ali i Odmor i putovanja. Neće ostati zakinuti niti oni koji u svojoj ponudi imaju gastronomske usluge, odjeću, obuću ili modne dodatke, kao ni oni koji žele doći do novih kupaca svoje kozmetike, idealne masaže, šminke... No ni to nije sve. Tu su i Ostale usluge, gdje možete ponuditi usluge instrukcija, raznih tečajeva, a i vlasnici kućnih ljubimaca imaju posebnu rubriku - Ljubimci, kao i ljubitelji knjiga, tako da i njima možete ponuditi nešto iz svog asortimana. 
Shopaj je prava adresa koja vam treba kako bi vam život svima bio lakši i jednostavniji, i prodavateljima i kupcima. Zato shopajte svaki dan. 


SHOPAJ24 novo je središnje mjesto za najbolje ponude iz svih područja poslovanja za male i srednje biznise. Sve na jednome mjestu, lako pregledno po kategorijama i lokacijama te bez potrebe za registracijom – sve ponude su samo „click away“.

Poduzetnici pakete mogu kupiti na dva načina. Mogu se izravno javiti prodaji 24sata na broj telefona 01/6069 787 ili sve informacije mogu dobiti od shopaj24 ekipe. Imamo još super vijesti.

Sve ponude koje se nalaze na Shopaj24 ujedno se prikazuju putem widgeta na 24sata.hr, najposjećenijem portalu u Hrvatskoj kojeg mjesečno posjeti dva milijuna korisnika što znači da je svaki drugi Hrvat svakog dana na portalu. Put od proizvoda do kupca nikad nije bilo laganiji. Adresa je Shopaj24 

Idi na 24sata