To je to što me zanima!

Poklon paketi i vina Vuglec Breg

Kada želite darovati nešto vrhunsko, dašak tradicijei nešto za gušt, darujte Vuglec Breg poklon pakete!
Vidi originalni članak

Što vas više raduje - kada darujete ili kada primate? Kada darujete, sigurni smo, a pred nama je upravo doba darivanja. Darivanjima na kraju godine dajemo lijepi pečat dosadašnjoj suradnji,  pokazujemo poslovnim partnerima, kolegama i suradnicima da ih cijenimo, da mislimo na njih ili samo zahvalimo na svemu uz najljepše želje za vrijeme koje dolazi.

Turističko selo Vuglec Breg iz Škarićeva kraj Krapine, ljudima je poznato kao mjesto gdje se dođu opustiti, nauživati svježeg zraka i prirode, zabaviti, izvrsno pojesti, odlično popiti i ponijeti sa sobom sjajne uspomene. No Vugleci, čija uspješna obiteljsko - ugostiteljska priča sada postoji i više od 16 godina, svoju su ponudu koja obuhvaća senzacionalne zagorske specijalitete, smještaj u originalnim zagorskim kućicama, wellness užitke, zabavu na otvorenom, organizaciju konferencija, sastanaka, domjenaka i brojnih proslava, u predbožićno vrijeme osvježili već tradicionalnim poklon paketima i poklon bonovima.

Dugi niz godina Vuglec Breg za sve svoje posjetitelje i klijente u ponudi uz svoja standardna vina i pjenušce ima i poklon pakete. Njihove poklon košare sadrže pjenušce i vina iz podruma vinarije Vina Vuglec te gastro delicije domaćih proizvođača i OPG-ova. Osim košara i plošeka  složenih od nešto skromnijih do raskošnijih i većih, tu si i poklon kutije vina Vuglec.

Sve Vuglec Breg poklon pakete možete pregledati i naručiti putem njihovog web shopa, odnosno njihove web stranice, gdje je prikazan svaki poklon paket uz konkretan opis i mogućnost narudžbe. Dostava je, ovisno o iznosu narudžbe, besplatna za područje čitave Hrvatske.

Ako se još uvijek niste odlučili što ćete darovati svojem poslovnom partneru, kolegi ili suradniku, a možda i prijateljima, s paketima Vuglec Brega nećete pogriješiti jer tako darujete tradiciju, vrhunski proizvod i užitak. Za prigodnu poruku uz to - ste sami zaslužni. Budite svoji i kreativni!

Idi na 24sata