To je to što me zanima!

Povodom Svjetskog dana turizma na Zrinjevcu vas očekuju glazbeni filmski hitovi

Nakon koncerta za prvi dan jeseni na zagrebačkom Zrinjevcu, publika danas opet može uživati u glazbi. Povodom Svjetskog dana turizma, FILMMUSICORKESTAR svirat će hitove popularnih domaćih i stranih filmova
Vidi originalni članak

‘Kak taubeka dva’, ‘Samo jednom se ljubi’, ‘Che sera, sera’, samo su neke od skladbi u kojima će publika moći uživati u ponedjeljak od 18 sati na zagrebačkom Zrinjevcu. A ako niste u Zagrebu i niste u mogućnosti uživati u izvedbama uživo, cijeli prijenos moći ćete pratiti na Facebooku i YouTube kanalu 24sata i Turističke zajednice grada Zagreba.

Ovaj nastup dio je programa Svjetskog dana turizma. Uz koncert, možete uživati u predstavi za djecu, nastupu Gornjogradske glazbene vedute, razgledu grada te Zagrebačkom vremenu.

- Ovogodišnja tema je ‘Turizam za uključivi rast’. Sposobnost turizma je da pokreće inkluzivni razvoj i ulogu koju ima u stvaranju prilika za milijune ljudi širom svijeta. Ovo je prilika da gledamo dalje od turističke statistike i shvatimo, odnosno priznamo kako iza svakog broja ustvari stoji osoba - rekli su o programu.

Prošećite u ponedjeljak Zagrebom, uživajte u predstavama i koncertu, a ako ne možete biti tamo, od 18 sati se uključite na Facebook stranicu i službeni YouTube kanalu 24sata i uživajte u domaćoj i stranoj filmskoj glazbi.

Idi na 24sata