To je to što me zanima!

Povucite svoj prvi potez za vjenčanje iz snova

Danas počinje Sajam vjenčanja 2018. koji će se tijekom vikenda odvijati u zagrebačkoj Areni
Vidi originalni članak

Po prvi puta će se na nekom od sajmova predstaviti i Fort Apache Event House koji je u ovom „mjesecu ljubavi“ odlučio otvoriti vrata za sve buduće mladence koji planiraju svoje vjenčanje.

Popularni Fort Apache smjestio se na „zapadnim krilima“ Zagreba, u Svetoj Nedelji. Tematski i jedinstven ambijent za privatne ili poslovne evente, s naglaskom na vjenčanja, smjestio se svega desetak minuta od samog centra Zagreba. Ambijentalna posebnost, vlastito parkiralište, susjedno jezero Kipišće i dostupnost čine Fort Apache ekskluzivnim i jedinstvenim rješenjem za vaše vjenčanje. Radi se o velebnom drvenom zdanju koje je sagrađeno po incijalnoj ideji ugostiteljskih zdanja s američkog Divljeg zapada. Fort Apache u svojoj ponudi ima mogućnost organizacije vjenčanja za kapacitete od 50 do 300 osoba. Posjetite sajamski prostor u kojem će se predstaviti ovaj ekskluzivni prostor zajedno sa svojim partnerima koji će vaše vjenčanje iz snova učiniti stvarnim i realnim.

Kako biste se što bolje uvjerili u ambijent i mogućnosti koje ovaj ekskluzivni drveni prostor pruža, Fort Apache Event House poziva sve buduće mladence na Dan otvorenih vrata koji će se održati u nedjelju, 25. veljače, od 10:00 sati ujutro do 22:00 sata navečer! Prestanite samo sanjati o svom vjenčanju iz snova i povucite svoj prvi potez! Rezervirajte datum za svoje vjenčanje na Sajmu vjenčanja 2018. ili na Danu otvorenih vrata za svoje vjenčanje iz snova i ostvarite niz pogodnosti. Na Danu otvorenih vrata predstavit će se i niz izlagača povezanih s vjenčanjima, a moći će se i uživati u odličnom programu te gastronomskim delicijama koje će samo za ovu prigodu pripremiti Catering Lobaris

Ekipa iz Lobarisa je za ovogodišnja vjenčanja u Fort Apache spremila naraznovrsniju i najukusniju gastronomsku ponudu hrane. Ukoliko se odlučite za ovaj prostor, vaše vjenčanje bit će posebno. Ovaj prostor nudi velike mogućnosti, dobrodošla su i tradicionalna i moderna vjenčanja, a poseban naglasak se stavlja na ona tematske prirode.
 

Idi na 24sata