To je to što me zanima!

Predstavljena kampanja za Karlovačko pivo digla prašinu

Dečki koji su prije utakmice navratili u galeriju isprovocirali su gomilu reakcija na društvenim mrežama, ali i na samim tribinama
Vidi originalni članak

Posljednju reakciju, koju nam je e-poštom poslao R. F. (podaci poznati redakciji), poznati splitski navijač, prenosimo vam u cijelosti:

"Ovim putem želim pokazati svoje gnušanje onim što su ona dvojica izrekla i čime su osramotili ne samo sebe nego i čitavu navijačku zajednicu. I onda javnost kaže: oni su svi isti. Ne, nismo svi isti! Pred čitavom ih hrvatskom javnosti pozivam da dođu u Split i u facu mi kažu da je ono flamanski barok! Pa i najveća budala zna da Jacob Cuyp ima više veze s talijanskim manirizmom nego flamanskim barokom! To je već debelo kraj „vangojenske faze”, zlatno doba nizozemskog slikarstva! Bilo bi bolje da je rekao da je slika krivo atribuirana Cuypu, nego da je flamanski barok.

Samo dosljedno provedena tehnika tonskog slikanja pokazuje nam jasan odmak od baroka, ljudi, ajmo biti ozbiljni. Čista antverpenska škola, i to zrelija faza. Ali, kažem, svatko ima pravo na svoje mišljenje, nađemo se na pola puta, na pumpi u Brinju, pa možemo raspraviti. Pozvat ćemo Zvonka Makovića za suca. Znaju gdje će me naći."

Idi na 24sata