To je to što me zanima!

Projekt WEST SIDE RESIDENCE: U ponudi 29 stanova, a kupnja je moguća i putem APN-a

Projekt WEST SIDE RESIDENCE nudi istinsku sinergiju modernog i urbanog načina života na izvrsnoj razini, iznimno funkcionalne tlocrte i vrlo visoku suvremenu energetsku učinkovitost
Vidi originalni članak

Projekt WEST SIDE RESIDENCE nudi istinsku sinergiju modernog i urbanog načina života na izvrsnoj razini, iznimno funkcionalne tlocrte i vrlo visoku suvremenu energetsku učinkovitost. Smješten na zapadnom ulazu u grad Zagreb nudi brzu i vrlo praktičnu prometnu povezanost s ulazom, izlazom i centrom grada te se nalazi na idealnom mjestu na koje za trenutak možete pobjeći od gradske vreve i se opustiti u toplini svog doma.

U ponudi je 29 stanova širokog raspona kvadrature 60 m2-150 m2. Objekt se proteže kroz 4 etaže povezane liftom, koji vodi direktno iz garaže. Dodatno, svaka stambena jedinica ima pripadajuće vlastito vanjsko spremište dostupno na samoj etaži.

Opremljene vrhunskim materijalima, visoke energetske učinkovitosti (A Razred), stanove odlikuje i vanjska šestokomorna Marlex pvc stolarija s troslojnim staklima ispunjenim Argonom, te fasada u sustavu Etics kombinacije mineralne vune i stiropora debljine 15c m. Stambene jedinice opremljene su odličnim kondenzacijskim bojlerima proizvođača Bosch. Podovi su obloženi parketima 1. klase te jednako kvalitetnim keramičkim pločicama.

Uz vrhunsku keramiku, prisutni su i sanitarije poznatog talijanskog proizvođača te protuprovalna/protupožarna vrata razine E130. Stanovi na posljednjoj (trećoj) etaži imaju ugrađeno podno grijanje te dizalice topline proizvođača Bosch, integrirani u pod ravnomjerno raspodjeljuju toplinu i osiguravaju ugodnu temperaturu u svakom trenutku u svim prostorijama, čime je omogućena dodatna maksimalna sloboda u dizajniranju kreativnih i funkcionalnih prostornih interijera minimalne visine 275 cm. 

Osiguran je i dodatan sadržaj kao što su dječji park i trgovina. Useljene je moguće na jesen 2023. godine, a samo kupnja stanova je moguća i putem APN-a.

Idi na 24sata