To je to što me zanima!

Proljetno buđenje osjetila u Termama Tuhelj

Stiglo nam je lijepo i sunčano vrijeme, idealno za buđenje svih osjetila…
Vidi originalni članak

U Termama Tuhelj pripremili su nekoliko malih savjeta kako se pripremiti za nadolazeće toplije dane. Prvo veliko iznenađenje je proljetno buđenje osjetila uz 50 % za boravak 2. osobe i neograničeno opuštanje u Svijetu sauna i termalnoj vodi Vodenog planeta koji će biti savršena ideja za proljetnu relaksaciju.

Ako ste wellness tip osobe, u ožujku se prepustite u ruke vrhunskih terapeuta SPAeVITA centra gdje pripremaju poseban Anti-age profilift tretman uz gratis Diamond essence lifting koji zaglađuje kožu i hidratizira je. Nakon što su vas razmazili u wellness centru, predlažemo vam da posjetite najveći Svijet sauna u Termama Tuhelj koji svakog utorka u terminu od 18:00 do 22:00 h otvara vrata samo ženama. Za vrijeme ladies day-a, pripadnice ljepšeg spola mogu uživati u različitim aroma programima, programima njege tijela, vrtloženje zraka, programi ledom kao i uživanje u različitim sobama za relaksaciju, visećim ljuljačkama i vodenim krevetima no ove godine pripremaju i 1 + 1 gratis program grožđem u 19:00 h. A ako želite wellness opuštanje spojiti s kupanjem na Vodenom planetu, tu je uvijek dnevni wellness paket prijateljice koji sadrži malo saunanja, malo kupanja i wellness iznenađenje

Restoran Dvorac  Mihanović pripremio je posebnu proslavu uz tematsku kuhinju, živu glazbu i odličnu ponudu lokalnih vina u kojoj gosti mogu uživati svake subote od 20:00 h. Kako moramo misliti i na malo drugačiju prehranu, pripremili su i poseban proljetni menu.

Razmazite se i otvorite sva svoja osjetila… miris, dodir, sluh, opip, okus…sve će to imati utjecaja na potpuni doživljaj proljeća u prekrasnom Hrvatskom zagorju u kojem ćete upoznati jedinstvenu Bajku na dlanu koja će vas oduševiti na svakom koraku. Priroda kakva se rijetko vidi, hrana koja je melem za nepce, ali i bogata kulturna baština, ljubavni domaćini, bogatstvo termalnih izvora te odlične manifestacije koje će dodatno upotpuniti vaš odmor.

Idi na 24sata