To je to što me zanima!

Proniče u srž problema: Sandra je vidovnjakinja za mene!

Vidovnjakinja koja već preko dva desetljeća hrabro prkosi zlu i crnoj magiji - to je naša Sandra! Ova nadasve ljubazna zagrepčanka dosad je snažnom pozitivnom energijom u živote mnogih vratila sreću i ljubav, a iz dana u dan obraća joj se sve više i više ljudi
Vidi originalni članak

- Nikada ne bih mijenjala svoj posao za neki drugi! Toliko je onih kojima mogu i moram pomoći – objašnjava nam Sandra koja se već prije mnogo godina dokazala kao najbolja vidovnjakinja u Hrvatskoj. Kako saznajemo od onih koji su od Sandre otišli sa smiješkom na licu i vjerom u srcu, istinska ljubav prema drugome čovjeku, iskreno suosjećanje te nevjerojatno jasne vizije u kombinaciji s izvrsnom sposobnošću tumačenja karata, Sandrine su osobine koje je joj omogućavaju da pronikne u srž naših problema te nas izvede na pravi put.

- Sandra je drugačija, posebna! Ona je više od velikog vidovnjaka; ona je i veliki čovjek – poruka je koju možemo iščitati u pismima, razglednicama i čestitkama koje Sandrin poštanski sandučić pune gotovo svakodnevno.

- Pogledajte samo – Beč, Tunis, pa Njemačka, Švicarska i Kanada – pokazuje nam Sandra i dodaje – ovo me podsjeća na sve te sretne priče te me čini ponosnom što sam ikada imala prilike za nekoga učiniti dobro djelo!

Čini vam se da je vam je u ljubavi, poslu, obitelji ili zdravlju odjednom sve krenulo po zlu? Ne dozvolite problemima da se gomilaju! Pomoć potražite kod vidovnjakinje o kojoj svi govore samo najbolje - javite se Sandri!

Njegova majka željela nas je uništiti

- Kada sam u 24sata - Cafe 24 pronašla priču o Sandri, osjetila sam snažnu želju da joj se javim. Nešto u meni govorilo mi je da upravo njoj trebam 'otvoriti dušu', da je upravo ona ta osoba kojoj treba vjerovati te da ona ima u sebi snažnu pozitivnu silu kojom pomaže drugima. I doista, već nakon prvog razgovora s njom bilo mi je jasno da me moj unutarnji glas usmjerio na pravu osobu! Nakon susreta sa Sandrom u Zagrebu, sve se u mojem životu počelo naglo mijenjati nabolje, a što je za mene najvažnije, moj voljeni Josip ponovno se vratio u moj život – povjerava nam Suzana, 29-godišnja medicinska sestra iz njemačkog grada Ulma.

- Znate, bilo mi je jako teško bilo kome priznati da moj i Josipov odnos već duže vrijeme nije ono što je trebao biti. Bilo mi je neugodno s ikime pričati o ovoj temi, osobito zbog toga što bi nakon svake nedjeljne posjete njegove majke, Josip prema meni bio sve grublji i bezobrazniji. Nisam htjela u naše probleme miješati i njegovu majku, ali sve je upućivalo na to da je Marija sa svime itekako povezana. Ponekad bi mi se činilo da ona doslovce uživa u hladnoći kojom je Josip sve više i više zračio prema meni - prisjeća se Suzana, kako kaže, najgorih dana u svome životu.
- Pokušala sam razgovarati s Josipom, a on me optužio me da sam paranoična i rekao mi je da bi mi bilo pametno da posjetim psihijatra. U jednome trenutku s njime više nisam mogla ni razgovarati, niti živjeti. Osjećala sam se toliko loše… Ipak, morala sam našoj vezi dati još jednu priliku. Nazvala sam Sandru, a ona me svojim toplim i mirnim glasom trenutno umirila. Odjednom sam shvatila da me Sandra jedina razumije – ona je savršeno opisala situaciju kroz koju sam prolazila i rekla mi je točno što trebam činiti. Poslušala sam Sandru te sam je uskoro posjetila u Zagrebu gdje je ona za moju i Josipovu ljubav izrekla molitve i napravila nevjerojatne zaštite! Sada kada je sve najgore prošlo i nakon što mi je gđa Marija i sama priznala da me, pomoću crne magije, pokušavala razdvojiti od svoga sina, konačno mogu normalno živjeti. Odnos mene i Josipa danas je bolji nego ikada, a uskoro ćemo se i oženiti! Sandri zahvaljujem od sveg srca jer je spasila našu ljubav i jer je u naš život ponovno vratila bliskost i toplinu koja nam je više od godine dana istinski nedostajala.

Začela sam uz Sandrinu pomoć

Gđa Sandra iz Austrije javila se našoj vidovnjakinji Sandri već nakon prve sumnje da među članovima obitelji njenog supruga postoji netko tko joj želi zlo.

- Dok smo bili jako mladi nije mi bilo važno što me u Markovoj obitelji baš i ne vole. No, nakon što mi toliko puta nije uspjelo zatrudnjeti te nakon što je i umjetna oplodnja urodila neuspjehom, počela sam se osvrtati na podsmjehe i zajedljive komentare s kojima su me često obasipale i Markova majka i Markova sestra. Činilo mi se da nešto nije u redu, da podrugivanje nije slučajno. Tražeći odgovore na svoja pitanja, obratila sam se jednoj vidovnjakinji – prisjeća se gđa Sandra.

- Iako sam u početku zalutala te sam se javila jednoj gospođi koja mi nije znala pomoći, samo je sudbina htjela da u moje ruke dođe 24sata - Cafe 24. Listajući,  dok sam čekala svoj red u frizerskom salonu, pronašla sam priču o vidovnjakinji Sandri. Moj je osjećaj za nju bio strašno pozitivan, iako o njoj nikada prije nisam ama baš ništa čula. Izjurila sam iz frizerskog salona i pohitala kući te sam odmah nazvala Sandru. Ubrzo sam imala prilike u svojoj utrobi osjetiti neobičnu toplinu, kakvu nikada prije nisam osjetila – tvrdi gđa Sandra.

Danas majka prekrasnog dječaka svojoj imenjakinji u Zagrebu redovito šalje fotografije svoga sina.

- Zaštitu koju mi je Sandra dala svakodnevno nosim na ruci. Sada znam da bez Sandrine pomoći nikada ne bismo bili sretna obitelj – ističe gđa Sandra, danas majka jednogodišnjeg Petra.

Sandra poručuje…

Veselim se vašem pozivu i željno ga iščekujem! Nadam se da ste u meni prepoznali prijatelja te da ćemo zajedničkim snagama iznjedriti još jednu pobjedu Dobra i istinske Ljubavi nad svime što ugrožava vašu osobnu sreću!
 

Vaša vidovnjakinja Sandra

I vi možete kontaktirati Sandru na ove brojeve:
060/485 486, 2,33 kn
fix; 3,58kn mob
+385958614739 od
ponedjeljka do petka od 9 h do 20 h i subota od 9h do 14 h
Idi na 24sata