To je to što me zanima!

Protiv komaraca garantirano će pomoći samo ovo!

Pošto je stanje zaista neizdrživo provjerili smo kako se možemo sami spasiti od uboda komaraca bez da izgubimo živce zbog svrbeža i crvenila po cijelom tijelu
Vidi originalni članak

U hrvatskoj internet trgovini Loco Shark prodaje se fantastičan proizvod Loco Bite Help koji brzo i učinkovito uklanja svrbež nakon uboda komaraca. Proizvod je poznat po cijelom svijetu, pobjednik je svjetskog natjecanja CES Innovation Awards 2018, a sad je napokon već par dana dostupan i u Hrvatskoj!

Već ste sigurno otkrili da postojeći repelenti protiv komaraca te različite kreme, masti, sprejevi, narukvice i flasteri nisu pouzdani u borbi protiv današnjih komaraca. Komarci su postali otporni, oni nas i dalje grizu a nas još uvijek sve svrbi, bez obzira koliko kemikalija stavili na sebe. 

Loco Bite Help samo naslonite na zahvaćeno područje (ubod komarca), pritisnete gumb i svrbež će nestati nakon nekoliko sekundi! Loco Bite Help takav rezultat ostvaruje kombinacijom toplinskog djelovanja i vibracija što povećava cirkulaciju i lokalizirani protok krvi te razgrađuje histamine. A vama će u roku od 10-45 sekunda potpuno ukloniti svrbež na tijelu, dok će ubod komarca potpuno nestati u 1 danu. Djeluje bez ikakvih kemikalija i zato je potpuno siguran za upotrebu.    

I još jedna dobra vijest za kraj – na stranici proizvođača proizvod košta 300 kn, dok trgovina Loco Shark u ovom trenutku ima akciju za samo 149 kn i besplatnu poštarinu za cijelu Hrvatsku te dostavu u roku od 1-3 radna dana (KLIKNITE OVDJE)!

149 kn za potpuno uklanjanje svraba i uboda komaraca?! Naručujemo odmah!

Narudžbe na linku: www.locoshark.com/hr
Više informacija i narudžbe na hrvatskom broju telefona: 01 777 6827   

  

Idi na 24sata