To je to što me zanima!

Provedite nezaboravne trenutke u oazi odmora

Split se već dugi niz godina ističe kao savršena destinacija kako u sezoni tako i van nje
Vidi originalni članak

Grad nudi razne mogućnosti za zabavu u zimskim danima poput splitskog adventa s popularnim „kućicama“, koje mogu poslužiti kao izvrsna stanica za zgrijati se uz kuhano vino dok razgledavate staru jezgru grada.

Svojom lokacijom, smješten u savršenom prirodnom okružju mirne splitske četvrti i svega 3 kilometra udaljen od centra grada, očekuje vas Radisson Blu Resort & Spa, Split koji je izvrsna polazna točka za istraživanje svih čari Splita.

Osim kuhanog vina, zabave i slobodnih dana, blagdani sa sobom nose i poneke obveze poput svečanih godišnjih zabava za klijente i suradnike. Ukoliko je moderan hotel u ugodnom prirodnom okružju s prekrasnim pogledom na more lokacija kakvu tražite odaberite pouzdanu kvalitetu Radisson Blu Resort & Spa, Split za organizaciju svih vaših sastanaka ili događanja, kao i svečanih domjenaka. Resort je ove godine nagrađen za najbolji hrvatski hotel u kategoriji 4 zvjezdice, odabran od strane profesionalaca. Na izboru vam stoji 8 konferencijskih dvorana s pripadajućim prostorima ispred dvorana i 2 restorana. Odaberite lokaciju i neki od paketa hrane i pića čije cijene kreću već od 160 kuna po osobi, a sve ostalo prepustite iskusnom i profesionalnom timu.

Moderno uređene i udobne 252 sobe i apartmana stavljaju „točku na i“ vašeg boravka uz besplatni doručak, wi-fi i korištenje Spa centra.
 

Idi na 24sata