To je to što me zanima!

Prva velika gaming / web3 & metaverse konferencija u Hrvatskoj

Game changer konferencija / CineStar / Z centar / 01.12.2022.
Vidi originalni članak

Za sve vas koji ste razmišljali propustiti konferenciju zbog najvažnijeg sportskog događaja godine, kao posebno atraktivan dio najavljujemo prvi izravni prijenos ključne utakmice između Hrvatske i Belgije. S posebnim ponosom s vama dijelimo informaciju da je ovo prvi put u regiji da se prijenos održava u kino dvorani na velikom platnu s DOLBY najsuvremenijim sistemom.

Regionalni lideri podijelit će najvažnije globalne trendove. Razgovarat ćemo o krizi na kripto sceni, vraća li se priča o metaverzumu budućnosti u gaming nakon smanjenja obima projekta u tvrtki Meta, kakvi su NFT trendovi, kakvo izgleda gaming budućnost, i još mnogo toga u panelima i prezentacijama u 5 dvorana.

Naši gosti predavači dolaze iz najuglednijih tvrtki, Infobip i Rimac podijelit će s nama priču o tome kako izgraditi tvrtku od nule do milijarde, regionalna gaming dev tvrtka Nanobit objasnit će nam otkud svi prihodi od igara, a je li esport sport ili ne, predstavit će Damir Martin i Zlatko Mateša.

Game changer prva je gaming konferencija u regiji. Iz kuta gaminga, pokriva development, web 3, eCommerce next level, animaciju i digital dizajn, AI i big data, cyber security kao i mnoge druge teme. Sve to uz veliki lounge prostor, all day long matinee casual networking, uz nastupe DJ zvijezda

Idi na 24sata