To je to što me zanima!

Razmišljate li o nabavci vrtnog kamina ili plinskog roštilja?

Obogatite izgled dvorišta i pripremajte hranu na svima drag način. Sunday i Sunday Expert proizvodi smatraju se proizvodima najviše kvalitete izrade i vrhunskog dizajna
Vidi originalni članak

Iskoristite posebne popuste na kupnju do 15.05.2018.

Sunday i Sunday Expert proizvodi smatraju se proizvodima najviše kvalitete izrade i  vrhunskog dizajna. Radne površine kamina izrađene su od MRAMORNOG GRANULATA i ne upijaju masnoću. Dostavu i montažu možete prepustiti našem timu ili montažu izvršite samostalno prema uputama proizvođača.

Vanjski roštilj Sunday modernog dizajna

"Sunday" i "Sunday Expert" imena su renomiranog talijanskog proizvođača vrtnih kamina, vrtnih modularnih kuhinja, krušnih peći i plinskih  roštilja.

Sunday je dio MCZ grupacije tvrtki: MCZ, J. Corradi, RED, Sergio Leoni.

THE NEW WAY OF GRILLING

Doživite novu dimenziju kuhanja, pečenja i sveukupnog zadovoljstva. Sunday modeli vrtnih kamina i roštilja  predstavljaju vrhunska rješenja koja osim što su izrađena od visokokvalitetnih materijala, dizajnirani su na način da će vašu okućnicu uljepšati na zaista poseban način. 

Posjetite naš izložbeni salon na adresi Spinčići 172 a , Kastav ili jednostavno potražite Vaš kamin na  www.vrtni-kamini.com i kontaktirajte nas na tel. 051 275 074 , info@pul.hr

Tvrtka Pul d.o.o. nudi kompletnu uslugu klijentima: savjetovanje, prodaju, montažu.

Idi na 24sata