To je to što me zanima!

Retro doček Nove godine i uživanje u Metropolis klubu

Na šarenom hippie retro cvjetnom dočeku vratit ćete se 30 i 40 godina unatrag i to uz najveće pop rock hitove na ovim prostorima - u vrijeme kada je vladala samo ljubav
Vidi originalni članak

Na zadnji dan, po nekima, tmurne 2016. koja je pobrala mnoge muzičke lagende u Novu možete zakoračiti na najveselijem i najšarenijem tulumu. Upad je 60 kn uz bogate hladne plate, kolače te piće dobrodošlice, a u ponoć vas čeka i pjenušac.

Ove godine novozagrebački klub Metropolis odvest će vas u ambijent cvijeća. Ući ćete u bajkoviti hippie cvjetni glazbeni ugođaj koji će se još dodatno zazeleniti i Novim Valom.

Da - dobro ste pročitali, prva cvjetna Nova u hippie stilu čeka na sve koji su spremni vratiti se u najluđe godine - godine bez granica i godine ljubavi.

Za sve posjetitlje ovog posebnog tuluma cijelu noć rock domaće i strane hitove „peglati“ će band GABULA (rock, hitovi 80-tih i 90-tih) uz dva DJ Sish te DJ Škorc! S popularnim pop rock hitovima sve posjetitlje vratit će u vrijeme u kojemu se, po mnogima, puno bolje živjelo, vrijeme kada su domaći i strani bendovi punili stadione i dvorane, a mnogi od njih i su još i danas popularni.

Uz live svirku benda, dva DJ-a, DJ Sish & DJ Škorc, pobrinut će se da cijelu noć za vas bude prava urbana mjuza (novi val, ex yu rock, funky i ostale pop i rock uspješnice).

Kako je prošle godine bila velika navala i karte su planule tjedan dana prije dočeka, ove godine požurite i raskrčite ove sive maglene puteve i krenite na zasigurno najšareniji, najveseliji i najpovoljnij doček Nove godine u gradu.

Cijenu smo prilagodili uvjetima u kojima živimo. Za samo 60 kn, uz odličan muzički program, tu je i švedski stol ( hladna jela - plate, kolači, razne salate ) te pića dobrodošlice i pjenušac u ponoć

Ulaznice po cijeni od 60 kn možete kupiti u sustavu Eventim i na prodajnim mjestima ( Tisak, Tisak Media) te svakim danom u Metropolis klubu (šank 09:00h – 02:00h)

Idi na 24sata