To je to što me zanima!

Sandra - vidovnjakinja kojoj nema premca

Kod najpopularnije vidovnjakinje u Hrvatskoj nesvakidašnje vidovnjačke sposobnosti isprepliću se s nepogrešivom intuicijom, ljubav prema drugom čovjeku osnažuje se oštroumnošću, dok pozitivna energija prelazi sve barijere poduprta urođenom pronicljivošću i istinskim suosjećanjem…
Vidi originalni članak

Jedina i neponovljiva, a na našu sreću spremna i željna pomoći svakome u nevolji – to je naša vidovnjakinja Sandra – zagrepčanka velikog srca i duha koja je, upravo zahvaljujući svojim izvanrednim kvalitetama, dosad pružila pomoć mnogima! Sandrini telefoni neprestano zvone, a termin za susret s njom čeka se i po nekoliko mjeseci. Javite se Sandri i saznajte što vam je činiti kako biste ponovno postali zdravi, voljeni i uspješni!

Konačno mirno spavam - hvala ti Sandra!

Gospođica Vedrana, profesorica u jednoj zagrebačkoj školi, jedna je od mnogih osoba u čiji je život Sandra uspješno vratila mir i ljubav.

– Uvijek smo se svađali za vrijeme ručka, a u našim je obiteljskim odnosima vladala nepodnošljiva napetost. Kada sam uvidjela da od nervoze toliko slabo spavam da jedva ustajem iz kreveta i kada više nisam mogla shvatiti zašto moja toliko draga i lijepa sestra uporno pati zbog nesretne ljubavi, nazvala sam Sandru. Ona je za nas izradila zaštite za napredak na svakom životnom području, a nakon toga sve je krenulo nabolje – tvrdi Vedrana, koju je osjećaj olakšanja pri samom pogledu na Sandrinu sliku u 24 sata - Cafe 24 ponukao da joj se javi.

- Zahvaljujući Sandri ponovno mirno spavam, obiteljska okupljanja su ugodna i prolaze bez svađa, a moja je sestra upoznala muškarca koji je neizmjerno voli – nadodaje Vedrana.

Sandrina pozitivna energija spasila je moju kćer

Barbara, 18-godišnja kćer gđe Dušanke iz Berlina oduvijek je bila zdrava djevojka. - Iznenada, Barbara je počela imati noćne more. Nije mogla spavati. Često se žalila na teško disanje - povjerava Dušanka.

- Jedne se noći Barbara strašno zakašljala i nije prestajala kašljati. Uskoro je po nju došla hitna pomoć. Došli smo do bolnice. Nisam više znala što da radim dok su moju 18-godišnju kćer, Barbaru, oživljavali…U panici sam nazvala Sandru, a ona mi je rekla da uhvatim Barbaru za desni dlan te da u sebi izgovaram njeno ime. Nakon otprilike 45 minuta telefonskog razgovora sa Sandrom, moja je kćer otvorila oči! Bio je to najsretniji trenutak u mojem životu – prisjeća se teškoga srca Dušanka objašnjavajući nam da je njenu kćer spasila iscjeljujuća Sandrina energija koja je bez ikakvih poteškoća prevazišla prostornu udaljenost između Zagreba i Berlina.

I vi možete kontaktirati Sandru na ove brojeve:
060/485 486, 2,33 kn
fix; 3,58kn mob
+385958614739 od
ponedjeljka do petka od 9 h do 20 h i subota od 9h do 14 h
Idi na 24sata