To je to što me zanima!

Savršen završetak ljeta u Samoborskom Bunkeru

Stigao si s mora prije par dana, ako ne i prije? Ne možeš si pomoć, ali imaš neki čudan osjećaj, neki pritisak u prsima, čak i neku tugu neobjašnjivu od kad si stigao…e prijatelju moj to se zove jesen
Vidi originalni članak

Da te dalje ne bacamo u “bed” predstavit ćemo ti moguć lijek za tvoju bolest. Zove se Bunker. Priča se okolo da ekipa radi lude tulume sa terapeutskim svojstvima za ljudsku dušu i tijelo. I oni su primjetili da je ekipa masovno u depri pa su odlučili popraviti tu situaciju.

Dogovorili su  masovnu grupnu terapiju protiv postljetne depresije i ranojesenskog stresa za 2.9. (subota) na prostorima bivše vojarne Taborec u Samoboru. Dvorana namjenjena za terapiju biti će uređena u ljetnom stilu, opskrbljena raznim predmetima koji dokazano smanjuju razinu jesenskog stresa i postljetne depresije poput hawai ogrlica, palmi, ležaljki, sunčanih naočala i koktela.

Kako je audio terapija postala trend u zadnje vrijeme odlučili su pozvati nekoliko certificiranih terapeuta poput Dr Jurki, Dr Dekova i Dr Kosta Radman. Ovi vrhunski stručnjaci će u potpunosti izlječiti tvoje duševno stanje i vratiti mir i sreću u tvoj život. 

Svim skepticima je trebao biti osiguran povrat novca, ali s obzirom da je upad besplatan nema tu puno pomoći… 

Proslijedi ovu poruku onima kojima želiš dobro.

Idi na 24sata