To je to što me zanima!

Skida se do kraja! Goran Bogdan u Netflixovoj romantičnoj komediji 'Faraway'

Netflix je za ovogodišnji Dan žena pripremio prikladan poklon hrvatskim gledateljicama.
Vidi originalni članak

Naime baš će se 8. ožujka u popularnoj internetskoj videoteci početi prikazivati njemačka romantična komedija Faraway u kojoj glavnu mušku ulogu igra – hrvatski glumac Goran Bogdan, objavio je Kinofilm.hr.

Mjesec dana prije premijere, Netflix je objavio prvi trailer za film. Romantična je to priča o Zeynep, Njemici koja razočarana svojim životom odluči utočište pronaći na idiličnom hrvatskom otoku gdje joj je pokojna majka ostavila kuću. Došavši na otok u kući je, pak, dočeka golemo iznenađenje – u njoj živi zgodni muškarac.

Prema onome što se može vidjeti iz trailera, riječ je o opuštenoj romantičnoj komediji čiji se humor bazira na intrigantnim nesporazumima. Film, inače sniman na Šolti, obiluje prekrasnim snimkama hrvatskoga krajolika, a u nekoliko kadrova se vidi i – gol golcat Goran Bogdan. Prvo se vidi kako ga kao od majke rođenog iznenadi Zeynep u kući, a zatim bez odjeće s njom i doručkuje.

Film je režirala iskusna njemačka redateljica Vanessa Jopp, a razočaranu Zeynep glumi Naomi Krauss. Glumačku ekipu zaokružuju Adnan Maral, Bahar Balci, Artjom Gilz i Davor Tomić. Trailer za film Faraway možete pogledati na Kinofilm.hr.

Idi na 24sata