To je to što me zanima!

Slavonski okusi roštilja

Što dobijete kada spojite savršeni roštilj i slavonske mesne specijaliteta poput kulena i slanine? Vaše nove omiljene proizvode za najbolji grill ove sezone
Vidi originalni članak

Početak sezone roštiljanja i ove godine nas poziva na izlazak iz domova, druženje u prirodi i pripremu savršenih mesnih specijaliteta. U Mesnoj industriji Ravlić, uz postojeći bogati asortiman programa za roštiljanje, ove roštilj sezone predstavljaju i novu liniju proizvoda za pravi slavonski roštilj.

Ako se pitate kakav je to slavonski roštilj, zamislite samo svoje omiljene grill specijalitete s dodatkom kulena i slanine! Upravo tako, u Mesnoj industriji Ravlić odlučili su se obogatiti svoju dobro poznatu ponudu roštilj programa dodatnim slavonskim delicijama koje će oduševiti svakog ljubitelja okupljanja oko vatre i pripreme savršenih mesnih delicija.

Jedinstvena na tržištu, linija proizvoda Slavonski okusi roštilja obuhvaća 3 proizvoda: Slavonski burger, Slavonska roštiljka i Slavonski ćevapi. Svaki od ovih proizvoda pripremljen je s dodatkom slavonskog kulena i slanine koji im daju poseban okus i miris, a svaki zalogaj podsjeća na bogatstvo okusa koje pronalazimo u gastronomskom raju živopisne Slavonije.

Proizvodi su pakirani u moderne plitice koji se s lakoćom otvaraju, ali i nose u goste, u prirodu, na piknik ili u najbližu kuhinju. Pripremaju se brzo i lako, na roštilju ili tavi i oduševit će svakog ljubitelja mesa i roštilja.

Najbolju ponudu mesa za roštilj pronađite u više od 50 mesnica Ravlić diljem Hrvatske.

Idi na 24sata