To je to što me zanima!

Sport Vision u sve popularnijoj Black Friday akciji

Veliki popusti u Sport Vision trgovinama, dio su nezaobilaznog crnog petka, rezerviranog za kupovine po nevjerojatno sniženim cijenama
Vidi originalni članak

Kakvi te popusti čekaju u Sport Vision trgovinama? 

Velika ponuda sportskog asortimana najpoznatijih brandova nalazi se na velikim sniženjima, a traje cijeli petak. U određenim trgovinama pripremljeni su različiti popusti, pa provjeri koja je najbliža tebi i opremi se sportskom opremom. 

  • Trgovine u Dugopolju i Avenue Mallu Osijek – pripremile su Black Friday akciju 2+1 gratis
  • West Gate – nudi ti 10% popusta na sav već sniženi asortiman
  • Ostale trgovine – pripremile su popuste od 30% na pune cijene tvojih omiljenih proizvoda iz naše ponude, a na proizvode koji se već prodaju po sniženim cijenama, nudimo ti dodatnih 10% popusta.

Kakve popuste možeš ostvariti na web shopu? 

Na web shopu petak traje sve do nedjelje! Od 8 sati ujutro na web shopu možeš pronaći posebnu ponudu u kojoj će pojedini artikli ići čak i po 80% sniženim cijenama, na nekim proizvodima možeš iskoristiti duple popuste, a možeš birati između više od 2000 artikala. 

Na posebnoj se ponudi, između ostalog, nalaze tenisice za nogomet po 89 kn, čizme po 99 kn, jakne po 199 kn i još mnogo, mnogo toga! Provjeri sve online i kreni u kupovinu.

Zapamti da je kupovina po sniženim cijenama na webu moguća do nedjelje navečer ili do isteka zaliha, pa najbolje odmah odluči što želiš i naruči na vrijeme. Posjeti web i kreni u kupovinu

Lista proizvoda:

Idi na 24sata