To je to što me zanima!

Spremno dočekaj povratak na nogometne terene!

Neke zemlje na žalost još nemaju privilegiju koju mi imamo, a to je povratak nogometa! Dugo nam je falio nogomet, lopta pod nogama, skokovi, pretjerane proslave golova, atmosfera iz svlačionice, prijateljstvo i sama kultura nogometne igre
Vidi originalni članak

Povratak na teren možda i nije bio baš gladak i vjerojatno ste bili izvan forme i izvan ritma, zato vam donosimo novi model Umbro Velocita kopački kako bi izašli na teren sa stilom u svojim narednim utakmicama.

Velocita kopačke su vodeće kopačke Umbro branda po pitanju brzine. Svaka dizajnerska odluka oko ovih kopački donesena je kako bi se prikazalo vaše sirovo ubrzanje i prirodna agilnost.

Kombinirajući super lagano PEBAX Sprint+ gornjište s jedinstvenim oblikom, ove kopačke vam daju sav potencijal brzine koja vam je potrebna za izbjegavanje protivnika i zamki zaleđa odličnim tempom, snagom i staloženošću.

Termalni V okvir podržava vaše stopalo prilikom krivocrtnih kretanja kako bi s lakoćom izbjegavali klizeće startove i kako bi brzo mogli mijenjati tempo igre.

Posljednje, ali ne i najmanje važno je prilagodljiva fit tehnologija koja će zadržati vašu nogu u prirodnom položaju i pri najvećoj brzini. Noge i pluća se mogu umoriti, no s Umbro Velocita kopačkama, tvoja stopala nikada neće.



Svoj par Umbro Velocita kopački potraži u Sport Vision trgovinama ili na web shopu.

 

Idi na 24sata