To je to što me zanima!

Stigli su novi ultracool viber stickeri za tvoj telefon

Želite li dragoj osobi čestitati blagdane na fora i originalan način, ne propustite skinuti nove ultracool viber stikere sa simpatičnim likom jednoroga. Stikeri su besplatni, a dolaze iz UNIQA osiguranja
Vidi originalni članak

Želite li dragoj osobi čestitati blagdane na fora i originalan način, ne propustite skinuti nove ultracool viber stikere sa simpatičnim likom jednoroga. Stikeri su besplatni, a dolaze iz UNIQA osiguranja koje je, ukorak s najnovijim komunikacijskim trendovima, korisnicima ponudilo novi kanal komunikacije – Viber Bot. 

Korisnici vibera sad se mogu informirati o UNIQINIM proizvodima i uslugama kad god i gdje god požele. Brzo i jednostavno mogu pristupiti besplatnom portalu za klijente MojaUNIQA na kojem su sve informacije o ugovorenim policama osiguranja, računima i statusima šteta. Osim toga, mogu se informirati o proizvodima, tražiti i dobiti ponudu osiguranja, poslati upit ili pronaći adresu najbližeg prodajnog ureda.  Također, uz svega nekoliko klikova klijenti putem vibera  mogu ugovoriti putno i zdravstveno osiguranje, osiguranje imovine te obvezno autoosiguranje.

UNIQA je prvi osiguratelj u Hrvatskoj koji je uveo ovu inovaciju u komunikaciju sa svojim korisnicima.  

Stikeri s UNIQA jednorogom mogu se skinuti i ovdje

 

Idi na 24sata