To je to što me zanima!

Što je godišnji bez odmora?

Svi volimo opušteno i spontano. A onda se dogodi nešto što niste planirali i pokvari sve ono što jeste. Možda bi ipak bilo dobro pripremiti neke stvari unaprijed, kako biste se mogli na godišnjem 100% opustiti i napokon se početi smješkati
Vidi originalni članak

Financije i budžet dosta utječu na raspoloženje tijekom odmora, ali ima nešto što vam može pomoći da jednim potezom i to riješite.

Zatražite online RBA kreditnu karticu koja vam omogućuje da svaku kupovinu, u trgovini ili online - u zemlji ili inozemstvu, iznad 40 eura podijelite na rate do 24 mjeseca uz kamatu 0%! Čak i ako kupite odmah za cijeli iznos, kasnije možete taj trošak sami podijeliti na rate putem mojaRBA aplikacije. A tako je puuuno lakše.

RBA kreditna kartica je posebna jer s njom sakupljate bodove Zlatne RBICE koje zatim mijenjate u eure Zlatne RBICE te ih koristite na svim prodajnim mjestima RBA partnera.

Naravno, na plažu ćete moći bez novčanika, jer RBA kreditnu karticu možete spremiti u mobilni novčanik svog Android, Apple ili Huawei mobilnog uređaja te plaćati sigurno i beskontaktno svim RBA Mastercard i Visa karticama.

Zato, zatražite odmah i samo opušteno….

Idi na 24sata