To je to što me zanima!

Tableti koji ostavljaju bez daha nikad viđenim mogućnostima

U dinamičnom svijetu prepunom izazova tehnologija je naš neizostavan oslonac. Svakodnevno imamo potrebu za vrhunskim performansom kada je u pitanju posao, rutinski dnevni izazovi ili zabava
Vidi originalni članak

Pri tome se najčešće oslanjamo na svoj pametni telefon, ali što ako jednostavno trebamo otići korak dalje? Novi Samsung tableti Galaxy Tab S7 i S7+ ogledni su primjer za rušenje svih granica u najelegantnijem izdanju do sada. Osim estetski besprijekornog dizajna i najsuvremenijih specifikacija, ovi tableti ostavljaju bez daha i zavidnim arsenalom mogućnosti koji bez sumnje predvode industriju kada je riječ o radu i zabavi.

Rad neuvjetovan vremenom i prostorom

Ako ste se ikada našli u situaciji da morate raditi u pokretu, sigurno znate koliko je pri tome važna praktičnost, a upravo to je jedna od glavnih odlika novih Samsung tableta. Zaslone od 11 inča na Galaxy Tab S7 i 12,4 inča na Tab S7+ tabletima odlikuje i izuzetna brzina od 120 Hz što će vaš rad učiniti, brzim, efikasnim i preglednim. Bez obzira na to što je odaziv zaslona savršen, Samsung uvijek nastoji ponuditi korak više te uz svoje nove tablete nudi i opcionalnu tipkovnicu koja vam omogućuje funkcije računala u nikad komfornijem izdanju. Upravljanje Microsoft Office aplikacijama i PDF dokumentima dovedeno je na apsolutno novu razinu, a to nam jamči i najmoćnija olovka na svijetu, Samsung S Pen olovka koja vam omogućuje stvaranje i uklanjanje bilješki na vašim digitalnim dokumentima kao na papiru.

Iskra koja započinje plamen vaše kreativnosti

Mogućnosti napredne S Pen olovke ne staju na stvaranju bilješki. Ovaj čarobni štapić dolazi u nikad inteligentnijem izdanju, što je i prikladno za čudo tehnologije poput novih Galaxy Tab S7 i S7+ tableta. Kako bismo uživali maksimalan komfor, nova S Pen olovka se magnetski pričvršćuje na poseban prostor smješten na poleđini tableta, koji služi i za bežično punjenje olovke. Osim toga, novu S Pen olovku krase i pametne značajke poput pamćenja naših estetskih preferencija u korištenju olovke. Međutim, ponosnim majstorima krasopisa neće trebati nikakvi estetski efekti jer osjećaj pisanja nikad nije bio prirodniji zahvaljujući izuzetno niskoj latenciji te udobnom i čvrstom hvatu.

Upotrijebite ju zajedno sa softverom Clip Studio Paint predinstaliranim na Galaxy Tab S7 i S7+ tablete te crtajte poput profesionalca gdje god se nalazili. A profesionalac možete biti i u dizajnu što vam omogućuje besplatna aplikacija Canva. Osim brojnih materijala koje možete pronaći u ovoj uzbudljivoj aplikaciji, uvijek možete posegnuti u svoju maštu i uhvatiti vlastite fotografije. S obzirom na to da se radi o Samsung uređaju, možemo pretpostaviti da dolazi uz vrhunsku kameru. U ovom slučaju riječ je o ultraširokokutnoj kameri koja savršeno ide uz široki Super AMOLED zaslon.

Bok uz bok igraćim konzolama

Koristiti ove brojne tehnološke atribute novih Galaxy tableta isključivo u poslovne svrhe bi stvarno bio grijeh. Najveći Super AMOLED zaslon u kombinaciji s kvalitetnim zvukom iz četverostrukih zvučnika koji donose AKG i Dolby Atmos jamči doživljaj gledanja filmova baš kao u kinu. Ispod ovog veličanstvenog zaslona krije se najbrži procesor ikad u Galaxy Tab uređaju, koji vam omogućuje mobilni gejming na najvišoj razini.

Kakva baterija mora napajati svu tu moć?

Samsung je još jednom za maksimalnu produktivnost u poslu i uživanje u zabavnim sadržajima osigurao samo najbolje, a u ovom slučaju se radi o najvećoj ikad inteligentnoj bateriji od 10,090 mAh. Uz tu snagu možete bezbrižno odraditi jedan dobar filmski maraton jer ova baterija može isporučiti čak 15 sati neprekidne reprodukcije videozapisa, a zahvaljujući super brzom punjaču od 45W – vrlo brzo ste natrag u igri. Upravo vrhunska baterija i briljantan zaslon neupitno izdvajaju Samsung od ostatka, a novi Galaxy Tab S7 i S7+ tableti ne samo da nisu iznimka, nego i postavljaju potpuno nove standarde.

Za više informacija posjetite službenu stranicu.

Idi na 24sata