To je to što me zanima!

Tako je dobro vidjeti vas opet: Sanja, Marinko i Zec vraćaju se u Lisinski uz najveće hitove

Ne propustite najveći koncert ovog proljeća! Sanja, Marinko i Zec pjevaju najveće hitove grupe Novi fosili u Lisinskom 18. travnja! Budite i vi dio spektakla za pamćenje
Vidi originalni članak

Tako je dobro vidjeti vas opet! U utorak, 18. travnja u 20 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu očekuje vas uzbudljivo i emotivno okupljanje benda koji je svojim pjesmama obilježio brojne generacije i čija popularnost ne jenjava. Legendarni trojac – Sanja Doležal, Marinko Colnago i Vladimir Kočiš Zec - pjevaju najveće hitove grupe Novi fosili!

Jako me razveselilo kada su nas i ove godine pozvali da održimo koncert jer lani je bila tako dobra fešta. Ljudi su toliko željni veselja, sreće, plesa pa ne sumnjam da će i ove godine biti tako” komentirala je Sanja nadolazeći koncert u Lisinskom.

Bend čija popularnost dokazano ne prestaje obilježio je brojne generacije te uvijek priredio spektakularne koncerte. U Lisinskom je prošle godine uglas pjevalo gotovo 2000 ljudi, a Sanja, Marinko i Zec pružit će publici i ovaj put neponovljivu pozitivnu energiju, dozu nostalgije i večer punu pjesme i plesa!

Brojna publika uživat će u bezvremenskim hitovima poput 'Dobra stara vremena', 'Košulja plava', 'Ja sam za ples', 'Saša' , 'Milena', 'Da te ne volim', 'Šuti moj dječače plavi' i mnoge druge hitove.

Budite i vi dio ovog spektakla! Pozivamo vas na Storyev koncert za pamćenje - Sanja, Marinko i Zec pjevaju najveće hitove grupe Novi fosili 18. travnja u Lisinskom. Prisjetite se dobrih starih vremena uz prepoznatljive zvukove koji su obilježili brojne generacije!

Ulaznice potražite na blagajni Lisinskog i na webu lisinski.hr te u sustavu ulaznice.hr.

Idi na 24sata