To je to što me zanima!

Terme Tuhelj najbolji wellness hotel u Hrvatskoj

U najnagrađivanije hrvatske terme stiglo je još jedno značajno priznanje. Hotel Well na Danima hrvatskog turizma ponovio je uspjeh iz 2015.
Vidi originalni članak

Hotel Well osvojio je prvo mjesto i status najboljeg wellness hotela na Danima hrvatskog turizma. Na imanju Kunjevci u Vinkovcima nagrada Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku, koju već 23 godine dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora, svečano je uručena Vasji Čretniku, jednom od direktora Terma Tuhelj. 

Od otvaranja 2012. hotel Well**** sinonim je kvalitete, vrhunske wellness ponude i suvremenog dizajna stopljenog s prekrasnom prirodom Hrvatskog zagorja. Epitet "sustainble hotela", koji nosi već pet godina, ostvario je zelenim poslovanjem – iznimnom brigom za okoliš i energetsku učinkovitost. Posljednjih nekoliko godina redovito je među tri finalista Turističkog cvijeta, a 2015. također je osvojio prvo mjesto u kategoriji Wellness hotela, dok je lani Vodeni planet Terma Tuhelj proglašen najboljom atrakcijom godine. 

Nova nagrada dodatni je poticaj i obaveza da nastavimo s inovativnim pristupom i ulaganjima, tim više što je dodjeljuje struka. Drago mi je da kolege prepoznaju našu motivaciju i trud. Kontinuiranim investicijama u sadržaje i ponudu, vođenjem brige o okolišu, motiviranjem i poticanjem naših zaposlenika, neprestano podižemo kvalitetu i privlačimo nove goste. Jedinstveni Art&Spa koncept te naši najveći aduti – termalna voda i ljekovito blato, sastavni su dio tretmana u našem wellness centru, a inovativni pristupi zdravlju kroz selfness filozofiju pozicionirali su nas kao jednu od najatraktivnijih destinacija termalnog i wellness turizma“, ističe Čretnik, ne krijući zadovoljstvo zbog još jednog priznanja. 

Idi na 24sata