To je to što me zanima!

Tifon slavi i u velikoj nagradnoj igri nagrađuje s 200.000 kuna!

Značajnu i okruglu obljetnicu, Tifon je odlučio proslaviti sa svim ljubiteljima kvalitete uz organizaciju velike nagradne igre naziva „S Tifonom slavi, 200.000 kuna u džep stavi“
Vidi originalni članak

Nagradna igra ima četiri dobitna kruga, traje od 1.10.2018. do 31.12.2018., a sudionici će moći osvojiti vrijednu novčanu nagradu te druge mjesečne nagrade poput iPhonea X i Tifonove kartice za gorivo s iznosom od 1.000 kuna. 

Pravo sudjelovanja imaju sve fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske, koji u razdoblju trajanja nagradne igre, na Tifonovim prodajnim mjestima ostvare kupovinu minimalno u iznosu od 200,00 kn po jednom računu te ispune nagradni kupon i ubacuje ga u za tu svrhu namijenjenu kutiju. U nagradnoj igri mogu sudjelovati samo kupci u maloprodaji. Svaki sudionik nagradne igre može sudjelovati u nagradnoj igri s neograničenim brojem kupnji i neograničenim brojem različitih računa i osvojiti više nagrada. 
Više o nagradnoj igri i pravilima saznajte ovdje. 

Tvrtka Tifon d.o.o. članica je MOL grupe i na hrvatskom tržištu dijeluje od 1998. godine. Danas raspolaže mrežom od 45 prodajna mjesta gdje plasira proizvode i usluge prema najvišim europskim standardima kvalitete, ali i zaštite okoliša. Zapošljava oko 600 visoko motiviranih i obrazovanih djelatnika, koje pomno prati u razvoju njihovih karijera uz stalnu edukaciju. Uz premium EVO goriva s najmodernijim aditivima koji osnažuju i štite motor, Tifon svojim korisnicima nudi i posebno osmišljenu ponudu vrhunskih gastro proizvoda u okviru Fresh Cornera, uređenog prema najboljim svjetskim standardima. Svježi i na licu mjesta pripremljeni sendviči, pekarski i slastičarski proizvodi, salate, smoothiji samo su dio ponude uz visoku razinu usluge koja poslovanje Tifona, već 20 godina, pozicionira u premium segment te sam vrh tržišne djelatnosti. 
 
Tifon nakon 20 uspješnih godina raspolaže s dovoljno razloga za slavlje, no njegovo će vodstvo istaknuti kako su najveća nagrada, svakako, zadovoljni kupci. Tifon u Hrvatskoj planira i nadalje ulagati u premium kvalitetu svojih prodajnih mjesta, obučavanje osoblja te kreiranje novih ponuda u skladu sa suvremenim trendovima.  
 

Idi na 24sata