To je to što me zanima!

Tips and tricks: Ako ne znaš sam, zovi majstora

Soboslikarica Tea Dodig dijeli korisne savjete o održavanju boja zidova, dok njezin uspon na TikToku pokazuje da će prisutnost žena na hrvatskim gradilištima uskoro postati uobičajena pojava.
Vidi originalni članak

U bliskoj budućnosti prizori ženskih djelatnica na hrvatskim gradilištima neće biti toliko iznenađenje. To nam dokazuje i soboslikarica koja je s nama podijelila korisne savjete o održavanju boje vlastitih zidova. Njezin izbor zanimanja nedavno joj je izborio i status zvijezde Tik Toka na kojemu je prati više od 16 tisuća korisnika.

Koliko to košta i kada možeš početi raditi? Ovo su dva najčešće pitanja koje dobiva Tea Zmaj ili soboslikarica Tea Dodig. Mi smo ju pitali zašto zidove treba impregnirati, ponekad i pogletati prije bojanje? Koliko možemo bojati isti zid tijekom godine? Koje godišnje doba je najpogodnije za bojanje zidova? Kako se radi procjena boje koja nam je potrebna za neku kvadraturu? Kako se najbolje štiti namještaj? Nakon ove rubrike bit ćete spremni da sami obojate zid ili pozovete majstoricu.

Idi na 24sata