To je to što me zanima!

Tommy je otvorio svoje novo prodajno mjestu na Krku

29. listopada 2020. trgovački lanac Tommy je otvorio svoje novo prodajno mjestu na Krku, na adresi Odvojak Stjepana Radića 2, u sklopu „Park & Shop“ trgovačkog centra
Vidi originalni članak

 

Hipermarket je suvremeno i funkcionalno opremljen, kako bi kupcima osigurali poseban doživljaj kupovine i vrhunsku uslugu, uz standardno konkurentne cijene po kojima je Tommy prepoznat kod hrvatskih potrošača. Radi se o najmodernijem maloprodajnom objektu na Krku, u kojem površina korisnog prostora hipermarketa premašuje 2000 metara četvornih sa velikim brojem parkirnih mjesta za kupce.

Ponudu hipermarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističemo asortimansku ponudu mesnice, gastronomije, voća i povrća, delikatese i pekarstva sa dnevno svježom ponudom, u kojoj su pretežito zastupljeni hrvatski proizvodi i proizvođači.

S ciljem osiguranja bolje funkcionalnosti prodajnog prostora, u hipermarketu su instalirane i brze-samoposlužne blagajne. Novi hipermarket je značajna investicija Tommy-ja i projekt čija realizacija potvrđuje usmjerenost naše kompanije ka kontinuiranom razvoju poslovanja i dodatnom osnaživanju tržišne pozicije u hrvatskoj maloprodaji.

Ovom prigodom zaposlili smo novih 35 radnika, što je posebno važno u ovim specifičnim gospodarskim okolnostima kada je svako novootvoreno radno mjesto od iznimnog značaja.

Ovo je 3. prodajno mjesto Tommy-ja na Krku i 12. prodajno mjesto u Primorskogoranskoj županiji.

Idi na 24sata