To je to što me zanima!

Tram 11: najveći povratak na domaću scenu u Domu sportova

General Woo i Target stupit će u subotu, 11. studenog na pozornicu rasprodane Velike dvorane zagrebačkog Doma sportova. Četiri dana uoči najvećeg povratka na domaću glazbenu scenu poznata je satnica cijele večeri
Vidi originalni članak

Vrata Doma sportova otvorit će se u 19:30. Od 19:30 do 21:45 publiku će prvo zagrijavati DJ-i Slavin Balen i Noki Nole te Pendrek, mladi zagrebački MC koji je nedavno potpisao svoj prvi diskografski ugovor. Tram 11 svoj će nastup započeti u 21:45.

Povratnički koncert Tramovaca rasprodan je 45 dana uoči održavanja, što znači da se u subotu očekuju velike gužve pred dvoranom i na ulazima. Otvorena će biti sva vrata za ulaz publike, ali organizatori apelira na raniji dolazak. U holu Doma sportova bit će smješten prodajni štand na kojem će se osim merchandisea benda moći kupiti i nedavno objavljeno reizdanje prvijenca «Čovječe ne ljuti se».

Službeni after party koncerta održat će se na dva floora u klubu Aquarius s početkom točno u ponoć s 11. na 12. studenog. Na jednom će prevladavati old school hip hop, a na drugom rap hitovi iz svih desetljaća, dok će se za DJ pultovima izmjenjivati Chill, Oli Do Boli i Noki Nole. Ulaz, s kartom iz Doma sportova, bit će 25 kn, a bez nje 50 kn. Ulaznice će se moći kupiti na blagajni kluba.

Idi na 24sata