To je to što me zanima!

"Treći život": dokumentarni film koji priča o životu nakon zatvora

Premijerno na Prvom programu HTV-a u četvrtak 29. veljače u 23:10
Vidi originalni članak

Na prvom programu Hrvatske televizije u četvrtak, 29. veljače u 23:10 premijerno će se prikazati dokumentarni film "Treći život", koji će gledateljima pružiti duboki uvid u živote bivših zatvorenika kroz tri ključna razdoblja njihova postojanja: život prije zatvora, iskustvo unutar zatvorskih zidova, i proces prilagodbe na život nakon izlaska. Ovo izuzetno filmsko djelo bavi se složenim pitanjima identiteta, promjene, društvene stigme i oprosta, postavljajući temeljna pitanja o prirodi ljudske egzistencije.

 Kroz priče Matee Hohnjec i Slavka Vukašinca, "Treći život" nudi uvid u izazove s kojima se suočavaju oni koji nastoje započeti novi život nakon izdržane kazne. Od života u blještavilu i opasnim susretima s podzemljem do dugogodišnjeg boravka u zatvoru zbog teških zločina, film detaljno istražuje kako prošlost oblikuje sadašnjost i budućnost pojedinca te pruža nadu u mogućnost iskupljenja i promjene.

 "Treći život" je film koji ne smije ostati neprimijećen, a njegova premijera predstavlja priliku za sve gledatelje da se suoče s predrasudama, razumiju važnost druge šanse i cijene snagu ljudskog duha u najtežim okolnostima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 Pozivamo sve ljubitelje dokumentarnog filma i one koji teže razumijevanju kompleksnosti ljudske prirode da ne propuste ovu premijeru. Za više informacija o filmu i detalje o prikazivanju, molimo posjetite službene stranice HTV-a i Vimeo platformu gdje se nalazi trailer filma.

Idi na 24sata