To je to što me zanima!

U samo nekoliko klikova do najboljih darova za Valentinovo

Bliži se Valentinovo, a vi nemate dar? Ovo su moderna vremena u kojima nema prostora za izgovore. Sastavili smo popis prijedloga za darove koji besplatno mogu biti dostavljeni na vašu adresu za pola sata. Ne brinite se, mislili smo i na samce
Vidi originalni članak

Svima nam je poznato da potraga za savršenim darom može biti itekako stresna, ali i oduzeti mnogo vremena. Osim toga, ove godine možda nećete moći odigrati sigurnu kartu i svoju bolju polovicu odvesti u restoran na romantičnu večeru, koja je prema anketi platforme eMediHealth i muškarcima i ženama i dalje pri vrhu liste najpoželjnijih darova za Valentinovo. Na popisu su i čokolada, masaža, cvijeće, slatkiši te poklon bon. 

Naručite dar na adresu

Anketa u kojoj je sudjelovalo 2200 ljudi iz SAD-a također je pokazala da 54% muškaraca smatra čokoladu najboljim darom za žene, a 34% ih se ne bi bunilo kad bi je i oni dobili. Osim toga, izgleda da kavaliri još postoje jer 44% muškaraca izabire cvijeće kao odličan dar za Valentinovo.

Ako vas i dalje brine što ćete i kako ćete za Valentinovo, ne brinite se jer smo za vas sastavili pravi mali vodič za potencijalne darove. Trik je u tome što ih baš sve možete naručiti putem aplikacije Wolt. Odabrani će dar u samo pola sata biti na vašoj adresi, a ako je prodavaonica udaljena do 1,5 kilometara, imate i besplatnu dostavu.

Za nju

Dame imaju prednost, a i muškarci vjerojatno manje ideja za dar svojim boljim polovicama, pa odmah uskačemo u pomoć.

Cvijeće - Postoji nešto u tome kad muškarac bira cvijeće što žene posebno rastapa. Možete naručiti klasične bukete, a otkrit ćemo vam i tajnu - u posljednje vrijeme u trendu su aranžmani u kutijama u obliku srca.

No ako vaša odabranica i sama voli saditi biljke te brinuti o njima, oduševit će je originalni darovi koje nude Biljkoborci. Naime kod njih možete naručiti zasađeno sjeme raznih biljaka u preslatkim čašicama. Kako Biljkoborci kažu - najbolji pokloni su oni koje se ne zaboravlja… zaliti!

Kozmetika - Dosad ste vjerojatno primijetili da kozmetike i kremica ženama nikad nije dosta, a posebno ih veseli isprobavanje novih preparata. Putem Wolta možete naručiti prirodnu hrvatsku kozmetiku L'adria, nastalu od sastojaka iz dubina Jadranskog mora.

Plišane igračke - Ako u njezinom idealnom daru zamišljate i jednog plišanog medvjedića, pronađite ga u najvećoj ponudi igračaka na Woltu. Od klasičnog medvjedića do preslatke Minnie Mouse ili plišane ovčice, na vama je izbor.

Knjige - Vidjeli ste knjigu na njezinom noćnom ormariću? Na dobrom ste putu. Zavirite u ovu malu online knjižaru i pronađite knjigu koju vaša bolja polovica neće ispuštati iz ruku. Na popisu trgovina je i Hoću knjigu Megastore u Bogovićevoj ulici, gdje naslov možete pronaći među više od 30 ponuđenih kategorija.

Tech gadgets - ako je vaša bolja polovica više praktična nego romantična, i za to postoji rješenje. Punjač za mobitel, pametni sat ili dobre slušalice svakome će poslužiti. Zato bacite oko na tech ponudu na Woltu.

Vino i delikatese - Vino, fine čokolade, tartufi i ostale delicije. Sve je na jednome mjestu, a za vas su spremne i posebne vrećice namijenjene baš za Valentinovo.

Čokolada - Naučili smo da se s čokoladom ne može pogriješiti. Nekoliko klikova dijeli vas od čokolade, pralina ili bombonijere u preslatkim pakiranjima. 

Za njega

Muškarci će vas uvjeravati da je mnogo teže odabrati dar za žene, ali ni damama nije lako jer muška jednostavnost ponekad ne ostavlja mnogo izbora. Zato imamo nekoliko prijedloga za spas.

Žestoka pića - Od vrhunskog ruma, konjaka i viskija pa do likera ili votke, na vama je da odaberete piće za svojeg muškarca.

Craft piva - Svaki muškarac ima osobnu misiju istražiti što više craft piva, pa mu ovog Valentinova pomozite u tome. Ipa, Apa, Blonde ale ili Lager... izbor je velik.

Pop kultura i memorabilija - Pop up quiz karte, maska, pljoska ili šalica s motivima omiljenog benda ili serije - sve to pronađite u Rockmarku, prvoj hrvatskoj glazbenoj knjižari.

Tech - Praktičnost uvijek pali kod muškaraca, pa sigurno nećete pogriješiti s pametnim satovima, bežičnim slušalicama ili korisnim gadgetima kao što je držač mobitela za automobil. 

Za samce 

Za kraj, ne treba zaboraviti one koji su za Valentinovo sami, iako rezultati američke ankete pokazuju da ih ne trebamo previše žaliti. Naime, čak 55% ispitanika reklo je da ih samoća za Valentinovo ne pogađa, 23% ih je priznalo da ih zna ražalostiti, a samo 9% ispitanika baca u depresiju.

Samcima želimo da razvesele sami sebe i odaberu bilo što iz našeg vodiča, a pozitivne vibracije mogle bi im donijeti i igračke za odrasle, koje uz potpunu diskreciju i beskontaktnu dostavu možete naručiti na svoju adresu. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Trump Jong Un 09.02.2021.

    Dvumim se dal da joj zasadim sjeme il konzervativno stavim mašnu na denis

  • Sevenfromheaven❤❤ 09.02.2021.

    Za valentinovo zelim funkcionalan portal.. 🥰

Komentiraj...
Vidi sve komentare