To je to što me zanima!

U Zaprešić na offroad avanturu u Offroad Adventure Camp

U sklopu Offroad Adventure Campa od 24.5. do 27.5. održat će se prvi mađunarodni sajam kamp opreme i vozila
Vidi originalni članak

Kraj najvećeg shopping centra u Hrvatskoj od 24. do 27.5. održati prvi i jedinstveni međunarodni tematski sajam automobila, motocikala, bicikala, kampera, opreme za kampiranje i ostale auto-moto i outdoor opreme. U suradnji sa Westgate Shopping Cityjem, a pod pokroviteljstvom grada Zaprešića, Ministarstva turizma i Hrvatske Gospodarske Komore ovaj događaj,  prvi takve vrste u regiji,  još jedan je u nizu atraktivnih turističkih događanja koji unapređuju i obogaćuju turističku ponudu Grada Zaprešića.

Na površini od 65.000 m2 prostirat će se čak tri tematska parka - Camping park, Show park i Offroad park. Veliki offroad park zauzima nešto više od 23.000 metara kvadratnih, a u sklopu parka uređene su za sada dvije koncepcijske staze: Offroad staza – na kojemu će se testirati atraktivna SUV i 4x4 vozila, te  Motocross staza – staza za motocikle, quadove i bicikle, na kojoj će se moći natjecati svi zainteresirani. Demo vožnje i natjecanja organizirat će Nenad Šipek najtrofejniji vozač motocross-a u Hrvatskoj koji je ukupno 18 puta osvojio naslov Prvaka Hrvatske.

U sklopu Show parka predstavit će se noviteti i iz auto industrije, testna i rabljena vozila, motocikli, quadovi i bicikli te oprema za planinarenje, trčanje i slobodno vrijeme na otvorenom.

Osim izložbenog dijela posjetiteljima je zagarantiran atraktivan zabavno sportski i gastro doživljaj.
Cijena ulaznice za sajam iznosi 10 kuna za starije od 18 godina. Ulaznica ujedno služi kao kupon za konzumaciju pića.

Idi na 24sata