To je to što me zanima!

Upoznajte Belitu, vidovnjakinju koja nosi ključ sudbine

Ime mi je Belita. Od rođenja posjedujem dar vidovitosti i intuicije koji mi je podaren da pomažem ljudima
Vidi originalni članak

Moj otac Sead, cijenjeni seoski hodža, prenio mi je svoje znanje otvaranja zvijezda i potaknuo me da posvetim svoj život većem cilju. Više sile otkrile su mi tajne tarota i podarile ključ sudbine kojim otvaram vrata prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Ezoterijom, proricanjem i vidovitošću se bavim više od 30. godina. Ne mogu s vama podijeliti tajne svojih tehnika i rada, ali vam mogu dati odgovore koje primam iz viših dimenzija onoga Svijeta. Dovoljno mi je da čujem vaš glas kako bih vidjela vašu sudbinu.

Radim već godinama s ljudima s područja cijele bivše Jugoslavije, jer u duši sam nomad kojeg nevidljiva sila šalje da traži ljude kojima je moja pomoć najpotrebnija. Ako osjećate poziv u sebi da me nazovete znajte da ste na putu vašeg iscjeljenja. Izuzetno sam suosjećajna osoba, ne mogu to sakriti ni kada susretnem osobe koje su licemjerne i zle. Jednostavno sam takva da volim sve ljude.

Dajem vam savjete za sretne veze pomoću ljubavnog tarot otvaranja. Saznajte već danas odgovore na pitanja o bračnom partneru, ljubavnicima i budućem ljubavnom životu: da li vas partner zaista voli, kolike šanse su za uspjeh vaše veze, kako vratiti partnera, hoće li Vas Vaša simpatija ikada zavoljeti, kakvih muškaraca i žena se trebate kloniti, hoćete li imati djecu i dr.

Radim ljubavne rituale za ljude koji su nesretni u ljubavi i koji se žele pomiriti sa svojim partnerom. Uspješno već godinama radim zaštite za brak i ljubav. Blokade koristim protiv svih vrsta negativne energije, crne magije, uroka i zlih ljudi. Dovodim do harmonije životne energije, vraćam pozitivno raspoloženje i otklanjam crne misli. Osobe koje su pod utjecajem crne magije izložene su psihičkom, duhovnom i svim drugim vrstama propadanja. Zato je izuzetno važno obratiti se na vrijeme stručnjaku.

Moji odgovori dat će vam nadu i riješiti vas strahova i strepnji koji vas muče.

Kontakt gđa.Belita

064 605 605
Tel 6,99 kn/min
Mob 8,41 kn/min

www.astrologija-tarot.hr
Aurora u.o.   |   Slave Raškaj 10, Karlovac   |   OIB: 12533330791   |   info: 0992501470 | +18
 

Idi na 24sata