To je to što me zanima!

Video test: Možemo li ukloniti bore na licu u 60 sekundi?

Jeste li i vi umorni od neprestanog traženja prave kreme među tisućama njih? Sve kreme koje vidite obećavaju Vam da će te vječno biti mladi, a na kraju vam samo isprazne novčanik?
Vidi originalni članak

Što prije se želite riješiti bora i borica Vas vizualno postaruju? U Hrvatsku je napokon došao proizvod koji je u svijetu prodan u više od milijun primjeraka. Koriste ga poznate osobe kao Madonna i Sarah Jessica Parker, spomenut je u najpopularnijim časopisima, a mi ćemo Vam u narednom videu pokazati i zbog čega.

U videu ćemo Vam uživo pokazati djelovanje RX Cosmetics koja je trenutni hit u svijetu kozmetike. Da, dobro ste čuli, o djelovanju kreme smo snimili video, što drugi proizvođači krema ne rade jer ne mogu biti sigurni u trenutno djelovanje rezultata svojih proizvoda.

Pogledajte zašto o kremi RX Cosmetics izvještavaju svi najpopularniji ženski časopisi kao što su Cosmopolitan, Elle, Vogue i Daily Mirror. Kremu koriste i najveće svjetske zvijezde u srednjim godinama kao što su Madonna, Sarah Jessica Parker i Rachel Hunter.

Uzmite 3 minute i pogledajte rezultate - izabrane su slučajne prolaznice u trgovačkom centru  koje su pred kamerama na jednu stranu lica nanijeli kremu RX Cosmetics, a drugu stranu su ostavile bez kreme.

Rezultati su nevjerovatni, kao da se polovica lica pomladila za 10 godina. Pogledajte i sami:

Nadamo se da smo sada zaokupili Vašu pažnju i da ste se uvjerili u vjerodostojnost ovog proizvoda što je i jedan od razloga zašto žene diljem svijeta ''lude'' za tim proizvodom!

Formulu za RX Cosmetics su razvili vodeći vizažisti u SAD-u za potrebe snimanja videa i tv industrije. U toj su formuli sjedinili više proizvoda koji pri nanosu naprave lifting lica i izbrišu bore, podočnjake, vrećice ispod očiju i izražene crte.

Svim zainteresiranim distributer za Hrvatsku je osigurao posebnu ponudu koju možete vidjeti klikom na link www.loconatura.com 

Ako se trikovima za uljepšavanje mogu koristiti glumice, pjevačice i druge uspješne žene dijelom cijelog svijeta zašto ne bi i vi vratili ili zadržali mladenački izgled?

Odluka je na Vama - bora se možete riješiti jeftino, brzo i bezbolno. Jednom u životu nemojte biti skeptični i zapitajte se: 

  • Je li proizvod koji se proda u više od milijun primjeraka jedan od najboljih u svojoj branši, ako ne i najbolji?
  • Slažete li se da video dokaze mogu priuštiti samo proizvodi koji uistinu djeluju?
  • Je li istina da svjetski poznate zvijezde ne žele okaljati svoje ime preporukom loših proizvoda?
  • Je li istina da o drugim kozmetičkim proizvodima ne pišu svjetski poznati časopisi kao što su Cosmopolitan, Elle, Vogue in Daily Mirror, a o RX Cosmeticsu pišu svi veći poznati mediji i televizije?

Predlažemo Vam da pogledate internet stranicu www.LocoNatura.com i sami se uvjerite. Vjerujte nam da ćete nekoliko dana nakon kupovine proizvoda govoriti ostalim ljudima o pozitivnim učincima RX Cosmeticsa i predlagati im da i sami isprobaju proizvod! Naši kupci su naši najbolji ambasadori.

Ukoliko i nakon ovih dokaza niste uvjereni da je to prava krema za vas, pozivamo vas da pogledate još jedan kratki video u kojem ćemo vam u manje od dvije minute pokazati odgovore žena koja su kao i vi bile skeptične prema proizvodu.

Nakon što smo im pred kamerama nanijeli kremu RX Cosmetics na lice i pričekali 1 minutu, dogodilo se ovo:

Sada znamo da su i najveće »nevjerne Tome« sigurni u djelovanje. Više dokaza jednostavno nije moguće priložiti. Kremu hvale poznati svjetski mediji, najveće svjetske zvijezde, hrvatski kupci, a i rezultate smo Vam prikazali u videu.

Svim zainteresiranim, distributer za Hrvatsku je osigurao posebnu ponudu koju možete vidjeti klikom na link www.loconatura.com 

Sada još nešto nevjerojatno! Toliko smo sigurni u rezultate kreme RX Cosmetics i u vaše oduševljenje kupovinom da Vam dajemo 14 dnevnu 100% garanciju! Ukoliko s proizvodom iz bilo kojeg razloga ne budete zadovoljni vratiti ćemo Vam novac!

S tim preuzimamo rizik prije kupovine, a Vi ništa ne riskirate! Pitate se kako je to moguće i zašto to radimo? Zbog toga što znamo da će te biti oduševljeni nakon prvog korištenja i da će te ostati naš redovan kupac do kraja života.

I ne samo to, usuđujemo se reći da će te postati stranka koja će kreme preporučati s oduševljenjem svojim najbližima i na taj način prenijeti im vijesti koje će pamtiti zauvijek.

Ako želite zajedno s nama i s Rx Cosmetics zablistati sutradan na poslu, na službenoj zabavi, pikniku, rođendanu, vjenčanju, ne odgađajte nego nazovite broj: 099 425 7254 ili posjetite internetsku stranicu www.loconatura.com (KLIKNITE OVDJE) i naručite kremu RX Cosmetics po posebnoj cijeni još danas!

Za sve zainteresirane, hrvatski distributer priredio je posebnu akciju - ukoliko naručite 2 kreme RX Cosmetics dobiti će te za obje 56% popusta i besplatnu brzu dostavu, koja će Vam kremu dostaviti u 1 do 2 radna dana!

Ne odugovlačite, napravite nešto za sebe i svaki dan iznova zabljesnite, od danas na dalje!

P.S.: Ako budete imali sreće, pri kupnji na www.LocoNatura.com možete dobiti i posebno iznenađenje!

Idi na 24sata