To je to što me zanima!

Vidovnjakinja Sandra je naš prvi izbor!

Oslanjajući se na nepogrešivu intuiciju vidovnjakinja Sandra pruža nam samo najbolje savjete te proniče u detalje iz naše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.  Sandrine su vizije doista kristalno jasne kada je riječ o ljudima i njihovim sudbinama!
Vidi originalni članak

Uvijek na strani ljubavi i dobra, Sandra se svojim posebnim Darom uspješno suprotstavlja silama zla, a pozitivnom energijom koja prolazi njenim dlanovima iscjeljujuje i tijelo i dušu! Upravo stoga potvrđujemo – Sandra je vidovnjakinja o kojoj s razlogom svi pričaju! Imate li problema s ljubavlju, ili zdravljem, u obitelji ili na poslu, odmah se javite Sandri! Ona je dosad pomogla desecima tisuća ljudi, što dokazuju i brojna pisma zahvale koja na njenu adresu stižu iz brojnih udaljenih zemalja poput Njemačke, Francuske, Kanade ili Nigerije. Kada je riječ o vidovnjacima, Sandra je naš prvi izbor jer uz njenu vam pomoć zasigurno može biti samo mnogo, mnogo bolje! Za ljubav, sreću i zdravlje nazovite vidovnjakinju Sandru što prije!

Gotovo smo izgubili naše dijete

- Našoj kćeri Zvjezdani prvi su se put pojavile neobične fleke na tijelu kada je imala deset godina. S obzirom na to da je moj suprug liječnik, obavili smo sa Zvjezdanom vrlo temeljite pretrage. Međutim, niti jedan suprugov kolega nije nam znao objasniti o čemu se radi – započinje svoju ispovijest gđa Darija, direktorica ugledne tvrtke iz njemačkog grada Essena. Za njenu, inače skladnu obitelj, pojava zagonetnog osipa značila je početak teškog i bolnog razdoblja koje je trajalo punih pet godina.

- Zvjezdana je uvijek bila prekrasna djevojčica. U školi je bila odlična učenica, bila je vedre naravi te su je prijateljice rado posjećivale kako bi zajedno učile. Kada joj se pojavio taj osip, ako ga tako mogu nazvati, Zvjezdana je reagirala vrlo zrelo. Prošla je kroz sve liječničke preglede kao prava velika curica, a nakon svake posjete liječniku uvijek bi mi govorila: 'Ne brini se mama, sve će biti u redu'. I tako je i bilo neko vrijeme. Nitko se od nas nije previše uznemiravao, prihvaćali smo situaciju i živjeli najbolje što smo znali. No, u njenoj 13-oj godini osip se počeo širiti i po licu – pripovijeda nam gđa Darija koja je sve više i više osjećala strah za zdravlje svog jedinog djeteta. Maloj je Zvjezdani iz dana u dan bilo sve lošije.

- Slabila je gotovo naočigled. Pojavili su se problemi s disanjem, a često se noću budila sva uplakana jer je imala noćne more. Vjerujte mi, niti u tim trenucima nije mi padalo na pamet da se obratim bilo kakvome vidovnjaku. Prema mojem tadašnjem mišljenju, za sve Zvjezdanine probleme sa zdravljem bili su nadležni liječnici i stručno medicinsko osoblje – tvrdi gđa Darija i dodaje – Tako sam vjerovala sve do onih najgorih deset dana tijekom kojih Zvjezdana više nije mogla ni jesti, već samo uzimati tekućinu na slamčicu. Ona je izgubila 15 kilograma, a suprug i ja smo u potpunosti izgubili orijentaciju te smo na poslu jedva funkcionirali. Bili smo rastreseni i ludi od brige. Presudan je bio telefonski poziv moje majke koja me nazvala da pita kako je njena unučica.

Zvjezdanina baka poručila je gđi Dariji da se odmah javi vidovnjakinji Sandri.

- Kada sam začula Darijin drhtavi glas bilo mi je jasno da je riječ o vrlo ozbiljnom i teškom problemu. Osjetila sam da je riječ o skorom gubitku osobe te sam savjetovala Dariju da ona i Zvjezdana odmah dođu kod mene u Zagreb. Odmah mi je bilo jasno da je Zvjezdana pojela nešto što nije smjela. Mada zvuči neobično, i prije no što sam podigla slušalicu te čula Darijin glas, vidjela sam kako majušnoj djevojčici nekakva tamna sjenka daje kolače – prisjeća se naša simpatična vidovnjakinja koja je za Zvjezdanu odmah izradila snažne zaštite te je njoj i njenoj majci dala jasne upute o tome što i kako činiti u budućnosti.

- Bile smo kod Sandre ukupno tri dana, a već tijekom ta tri dana Zvjezdana je ponovno počela jesti. Naravno, poslušali smo svaki Sandrin savjet, upisali smo Zvjezdanu u drugu školu te je danas ona, zahvaljujući upravo Sandri, ponovno zdravo dijete! Nema tih riječi kojima mogu izraziti zahvalnost… Sandra je zbilja čudotvorka, a sada mi je žao što sam u početku bila nepovjerljiva. Svakome kome je stalo do bližnjih preporučam da se javi Sandri čim primijeti da su sa svih strana počeli iskrsavati problemi. Život osobe koju volimo važniji je od svega na svijetu – poručuje nam gđa Darija.

Ponovno u zagrljaju svoga supruga

Prije godinu dana Sandri se javila i gđa Nives koja živi i radi u Nizozemskoj.

- Nazvala sam Sandru ponukana pričama o njoj koje sam pronašla u Astro magazinu i Mojoj sudbini. Iako sam vidjela kontakte raznih osoba, predosjećala sam da se baš Sandri moram javiti jer su sličnosti između moje priče te svjedočanstava Sandrinih klijenata bile naprosto zapanjujuće! Osjećala sam da će mi Sandra otvoriti oči te da će ona znati kako mi vratiti sreću koju sam oduvijek imala - povjerava nam gđa Nives.

- Imala sam tvrtku koja je oduvijek dobro poslovala, a u njoj i jednu zaposlenicu, Maju. Ona je odjednom postala neka sasvim druga osoba – počela je kasniti na posao, neprestano odlaziti na bolovanja te je i u tvrtci bilo velikih šteta zbog njenih pogrešaka. Moj bračni odnos u otprilike isto vrijeme zapao je u teškoće. Suprug je postao nevjerojatno živčan i agresivan, izlazio je svakodnevno, vraćao se kući kasno, satima iza ponoći – objašnjava gđa Nives i dodaje – Tek sam nakon mnogih mjeseci patnje zbrojila dva i dva. Maja i moj suprug bili su ljubavnici. Počeli su živjeti zajedno, a ja sam iz dana u dan gubila na težini te sam se osjećala sve lošije. U ovome sam stanju mjesecima obilazila liječnika gdje sam jednom prilikom susrela i svog supruga. Iz svega nekoliko riječi koje sam s njime usput razmijenila, vidjevši ga kako izgleda i na što se žali, uvidjela sam da između našeg zdravstvenog stanja ima mnogo poveznica. Kada sam uskoro nakon toga razgovarala sa Sandrom do najsitnijih detalja opisala mi je sve što mi se događa. Odlučila sam je odmah posjetiti!

Gđi Nives Sandra je uskoro izradila zaštite te joj je dala detaljna upustva o tome što joj je činiti.

- Pogledajte samo kako danas izgledam! Zdrava sam i uspješna, a što je najvažnije i voljena! Znate, nakon povratka iz Zagreba o svemu sam razgovarala sa svojim suprugom. Priznao mi je da ne zna što radi i da mi se želi vratiti. Danas doista vjerujem da su nas prije nekoliko godina počele razdvajati neke neobične snage iz čijih se zloslutnih ralja ne bismo nikada izvukli da nije bilo Sandre! Za ovu vidovnjakinju zato bih danas i ruku stavila u vatru! Bit ću joj zahvalna do kraja života – priznaje nam gđa Nives.

I vi možete kontaktirati Sandru na ove brojeve:
060/485 486, 2,33 kn
fix; 3,58kn mob
+385958614739 od
ponedjeljka do petka od 9 h do 20 h i subota od 9h do 14 h
Idi na 24sata