To je to što me zanima!

Vidovnjakinja Sandra otvara nam vrata spasa

Vidovnjakinja Sandra već više od dvadeset godina predano pomaže onima koje je životna sudbina dovela do teških i naizgled bezizlaznih situacija.
Vidi originalni članak

Brojne ljubavne, zdravstvene, financijske, poslovne i obiteljske poteškoće svojih klijenata Sandra je dosad odagnala upravo pomoću svog nesvakidašnjeg vidovnjačkog Dara! Sandrina nevjerojatna intuicija u kombinaciji sa snažnom pozitivnom energijom omogućavaju joj neposredan uvid u samu srž naših problema, a umijeće čitanja iz karata i graha pomaže Sandri da nam pruži samo najbolje savjete! Zbog ljubavi i razumijevanja koje Sandra nesebično pruža svima u nevolji, mnogi je opisuju kao „anđela na zemlji kojeg nam je poslao sam Bog“! Ako vas more bilo kakvi problemi, znajte da se Sandri možete obratiti s punim povjerenjem. 

Sandra nas je vratila u život 

Preko trideset godina živjela sam u okolici Berlina sa suprugom Marinom, a da nismo nikada imali ozbiljnijih problema. Dvije kćerkice dobili smo prije 15 godina. Tada smo kupili ranč i odlučili pokrenuti obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo - priča nam gđa Tanja koja je oduvijek bila najponosnija na vlastitu obiteljsku idilu. I dok su se njene prijateljice žalile što sve kućanske poslove moraju obavljati same, Tanju je Marin nosio kao kap vode na dlanu. Pomagao joj je čistiti, kuhati i odgajati djevojčice s kojima je bio neobično blizak.  

- Prije dvije godine Marin je na ranču zaposlio svog brata Anđela i njegovu suprugu Dijanu. Malo nakon što su se doselili k nama na ranč, Dijana je ispekla kolač i pokucala na naša vrata. Bila je to jedna topla ljetna večer, a ja sam konačno pronašla malo vremena da se pozabavim uređenjem cvjetnjaka. Pozdravila sam Dijanu, a Marina i djevojčice zamolila da i meni ostave koji komad kolača - kaže Tanja kojoj je bilo neobično to što Anđelo nije došao s Dijanom. 

- Prošlo je tjedan dana, a Marina i naše kćerkice počela je mučiti migrena. Imali su temperaturu pa sam prvo pomislila da su možda dobili virozu. Vodila sam ih kod liječnika i na pretrage, ali dani su prolazili, a mojim najdražima nije bilo ništa bolje. Lijekovi jednostavno nisu pomagali, baš kao ni stara dobra pileća juhica  - priča nam suznih očiju gđa Tanja. 

- Prošlo je mjesec dana i bila sam već luda od brige kada mi je odjednom srce počelo preskakati kao ludo. Da Marin nije nazvao hitnu pomoć, ne znam bih li vam danas ovo pričala - kaže Tanja koja je dobila lijekove za smirenje. Tanjine su zdravstvene probleme liječnici pripisali stresu, a Marin je, iako mu je i dalje bilo loše, morao preuzeti brigu o obitelji. 

- Sve se loše odrazilo na naš posao jer kulture koje smo trebali požeti nisu mogle čekati da nam bude bolje. Istovremeno su kroz moje snove tutnjile slike truleži i štakora. Iz noćnih mora redovito me budio Anđelov podao smijeh. Jedne noći učinilo mi se da me neka crna tmina pokušava zadaviti! Nisam se mogla pomaknuti i jedva sam uspjela iscijediti iz sebe nekakav povik - opisuje Tanja drhtavim glasom. Povik je probudio i Marina kojeg je upravo mučila identična mora.  

Sljedećeg jutra Marin i Tanja su nazvali vidovnjakinju Sandru. Njen broj dobili su od prijatelja. Znali su da za njihove neobične probleme nitko drugi osim Sandre ne bi ni imao razumijevanja. 

- Sandra je odmah znala o čemu se radi. Jedva da sam je i pozdravila kada mi je krenula opisivati u kakvom krevetu ležim. Rekla je da je kraj mene moj suprug i da su naše kćeri jako loše jer se kroz našu krv i kroz naše imanje počela širiti iznimno jaka crna magija. Sledila sam se od straha, ali me Sandra umirila - tvrdi Tanja i dodaje - Već nakon prve Sandrine terapije svi smo se počeli osjećati neizmjerno bolje, a nakon treće terapije Anđelo i Dijana nestali su preko noći u nepoznatom smjeru. Naš se život pomalo vratio u normalu. Sandra nam je udahnula snagu i vratila je naše zdravlje, dok smo slijedeći Sandrine upute povratili i naše poslovne partnere! Sandri sam beskrajno zahvalna jer se bez njezine pomoći, s autoceste prema paklu, ne bismo nikada vratili na pravi put! 

Sandra me oslobodila nameta ljubomore i vratila je sreću u moj život! 

Gđa Marija i njena kćer Stefanija živjele su u Nizozemskoj. Stefanija je odrastala viđajući oca uglavnom vikendom. Unatoč tome, bila je sretno dijete i odlična učenica. No, nekoliko mjeseci nakon što je upisala arhitektonski fakultet, Stefanijino se zdravstveno stanje počelo naglo pogoršavati.  

- U početku su to bile iznenadne nesvjestice. Počele su je usred noći buditi noćne more, a danju se žalila na stezanje u prsima. Kroz nekoliko je mjeseci znatno izgubila na težini – prisjeća se gđa Marija koja se strašno zabrinula te je Stefaniju odvela na brojne pretrage kod najboljih liječnika. Međutim, liječnici nisu pronašli uzrok Stefanijinom lošem zdravlju. Iako su sve pretrage završavale savršenim nalazima, Marija je osjećala da nešto nije u redu. 

- Zbog svega što se događalo sjetila sam se mnogih priča o urocima. Uzela sam 24 sata - Cafe 24 u ruke i počela telefonirati. No, tek kada sam dobila vidovnjakinju Sandru, moje je srce konačno bilo na mjestu – priča Marija i dodaje – Sandra je zatražila samo Stefanijin datum rođenja. Zatim je počela opisivati što se događa. Shvatila sam da je upravo Sandra ona prava osoba koja će nam pomoći jer je u tančine opisala kada sam se razvela od supruga, kako izgleda njegova druga žena i koji su Stefanijini problemi.  

Gđa Marija i Stefanija uskoro su posjetile Sandru u Zagrebu. 

- Osjećala sam da Sandri mogu reći sve ono što majci nisam mogla jer sam se bojala da ću majku, koja je toliko radila i oduvijek brinula za mene, preopteretiti i slomiti – priča Stefanija čije su nevolje počele nakon što je kod oca pojela tek dvije žlice juhe koju je samo za nju pripremila pomajka.  

- Tjedan dana nakon što sam jedva progutala to bljutavo jelo, počeo me oblijevati hladan znoj te je bol u želucu i glavi postala stalno prisutna – tvrdi Stefanija koja je kod Sandre saznala kako se obraniti od nameta ljubomore. 

- Poslušala sam Sandrine savjete i prestala sam provoditi vrijeme u blizini pomajke. Sada se s ocem družim u četiri oka i osjećam se izvrsno! Nedavno sam uz Sandrinu pomoć položila i dva najteža ispita! Oduševljena sam i ponovno sretna zahvaljujući Sandri koju svakome toplo preporučam! Ona je tako mila i tako draga da smo odmah postale bliske. I dan danas se s njom dopisujem putem e-maila – ističe Stefanija, ponovno zdrava i sretna mlada djevojka. Ukoliko imate ljubavne, obiteljske, financijske, poslovne ili zdravstvene probleme, znajte da Sandra uvijek pruža najbolji savjet! Obratite se Sandri s povjerenjem i osjetite spokoj i mir koji će, uz Sandrinu pomoć, prevladati i na vašem horizontu! 

I vi možete kontaktirati Sandru na ove brojeve:
FIKSNA LINIJA: 2,33 kn EUR 0,31 CENT
060/485 486
MOBILNA LINIJA: 3,58 kn EUR 0,48 CENT
+385958614739
od ponedjeljka do petka od 9 h do 20 h i subota od 9h do 14 h
Idi na 24sata