To je to što me zanima!

Više od 70% ljudi treba kavu i vodu za normalan rad na poslu

Kako Vaši zaposlenici ne bi trošili previše vremena na pauze i učestale 'odlaske na kavu', a u istom bi vremenu ostali koncentrirani na posao uz odlično raspoloženje, u svoj poslovni prostor smjestite 'aparat za kavu'
Vidi originalni članak

Pitanje 'Idemo na kavu?' u Hrvatskoj je postalo sinonim za druženje, a ljubav prema toplom crnom napitku neprikosnovena je. Prema nekim podacima Hrvati popiju oko 5,1 kilogram kave po glavi stanovnika. Mnogi ljudi, kako u privatno vrijeme, tako i u vremenu provedenom na poslu ne mogu funkcionirati dok ne popiju svoju 'dozu' kave! 

Kako Vaši zaposlenici ne bi trošili previše radnog vremena na pauze i učestale 'odlaske na kavu', a u istom bi vremenu ostali koncentrirani na posao uz odlično raspoloženje, u svoj poslovni prostor smjestite 'aparat za kavu'! 

'Obrt Kovač' djeluje na širem zagrebačkom području, te području 'Krapinsko-zagorske' županije više od 10 godina. Uz dugogodišnje iskustvo prednosti ovog obrta su u kvaliteti usluge, uskoj specijaliziranosti, fokusu na kupce, inovativnosti, prilagodljivosti, besplatnom servisu i održavanju, posjedovanju vlastite servisne službe, te naravno u brzini svih svojih usluga! U svojoj širokoj paleti usluga, 'Obrt Kovač' prvenstveno nudi 'aparate za tople napitke', 'aparate za vodu' te 'aparate za snack' koje možete besplatno iznajmiti. Svi aparati neovisno o kapacitetu mogu pripremati sve tople napitke, regulirati količinu šećera te sami izbacuju čaše, žličice i šećer. Mogu se podesiti na razne oblike plaćanja: kovanice, žetoni, novčanice i ključ! Kako bi što prije osigurali vrhunske uvjete za rad u svom uredu, odnosno poslovnom okruženju kontaktirajte 'Obrt Kovač'! Više informacija potražite na www.obrt-kovac.hr.

Idi na 24sata