To je to što me zanima!

Volite espresso? Imamo sjajne vijesti za vas!

Vidi originalni članak

Bez obzira jeste li među onima kojima je šalica kave prva stvar za kojom posegnete čim otvorite oči ili u ovom obožavanom napitku volite uživati u popodnevnim satima, nakon što dovršite sve dnevne obaveze, sigurni smo da će se na listi vaših želja uskoro naći Franck Easy Serve espresso aparat.

Vjerojatno se pitate: “Zašto?”

Stvari su vrlo jednostavne. Krenimo od činjenice da je ovaj aparat za kućnu pripremu doznih espresso napitaka koji je razvio Franckov dugogodišnji partner, tvrtka Grimac iz talijanske Bologne. Radi se o vodećem talijanskom proizvođaču profesionalnih espresso aparata, a imajući na umu da su upravo Talijani espresso podigli na razinu umjetnosti, bolje preporuke gotovo da i nema.

Zapravo, ima!

Zamislite samo s kojom lakoćom uz ovaj Easy Serve Espresso aparat možete pripremati svoj omiljeni premium espresso Stretto, 125 Years Edition i Superiore espresso s certifikatom Rainforest Alliance te single-origin kave Guatemala, vaše najdraže Franck proizvode.

A osim savršenog okusa i kvalitete kave, prednost ovog aparata koji osigurava pripremu besprijekornog Franck espresso napitka je i što ne koristi klasične kapsule, već tzv. „pods“ ili jastučiće sa svježe mljevenom kavom u filtar omotu i zaštićenoj atmosferi.

Nakon što se umetnu u aparat, preko njih prelazi vruća voda pod visokim tlakom. I upravo je to trenutak u kojem se počinje događati čarolija - brzom ekstrakcijom kave nastaje kremasti espresso napitak.

Izbor za prave kavoljupce

Uz odabir aparata za kavu koji udovoljava najvišim standardima kvalitete i uz tradiciju stvaranja najkvalitetnijih proizvoda, Franck iskustvo ispijanja kave uvijek podiže za jednu stepenicu više.

Tako i svoj Franck Easy Serve espresso možete nadopuniti visokokvalitetnim pjenjačem za mlijeko, uz koji će vam savršeno kremasti cappuccino uvijek biti pri ruci. Easy Serving Espresso aparat i pjenjač Grimac „Milkup“ naručite putem Franck webshopa ili u Franck trgovini u Zagrebu.

 

Idi na 24sata