To je to što me zanima!

Vrhunska ponuda za članove kluba Citroen zauvijek

CITROËN pokreće prodajnu akciju za članove programa vjernosti Citroën zauvijek koja traje od 5.2. do 30.2 2018. godine. U akcijskom razdoblju može se ostvariti popust od 30 % na amortizere i dijelove ovjesa
Vidi originalni članak

Za one koji nisu članovi kluba dovoljno se  je učlaniti u ovlaštenom servisu te se popusti odmah mogu iskoristiti. Osim popusta na dijelove održavanja vozila i akcijske popuste članovima kluba omogućena je besplatana vuča vozila u slučaju nezgode, kvara, puknuća gume , točenje krivog goriva ili kvara ključa,  pozivom na jedinstveni broj *800.

Isto tako sve fizičke osobe pri kupnji novih osobnih vozila na poklon dobivaju i članstvo u klubu vjernosti CITROËN ZAUVIJEK koji nudi niz pogodnosti s kojima omogućuje povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa. 

Marka CITROËN preporuča vozačima koji imaju vozila starija od 5 godina ili koja su prešla više od 80.000 km da redovito kontroliraju amortizere. Amortizeri su bitan element sigurnosti jer ostvaruju stalan dodir kotača s cestom  

CITROËN ima u svojoj ponudi nekoliko vrsta proizvoda, amortizere i ovjese prve ugradnje koji su jednaki onima koji su ugrađeni tijekom proizvodnje vozila, kao i amortizere i ovjese Eurorepar, koji su namijeni onima koji žele kvalitetu i sigurnost Marke, ali po povoljnijoj cijeni. 
 

Idi na 24sata