To je to što me zanima!

Novi webshop s besplatnom dostavom namirnica

Svježe povrće, Veronika mlijeko, Igomat meso, kruh iz Korice, Velebitsko pivo; proizvode koje ste navikli kupovati u malim radnjama i dućanima zdrave hrane sada, u Zagrebu i okolici, naručite Zdravo za gotovo dostavom.
Vidi originalni članak

Hrvatski proizvođači

ZdravoZaGotovo.com je novi Webshop s dostavom na kojem ćete naći širok izbor domaćeg voća i povrća, ali i egzotičnih plodova. Imamo fino svježe mlijeko iz Veronike, maslac i sir, i svježu teletinu iz čuvene mesnice Igomat. Za idealan ručak joj u virtualnoj košarici pridružite lički krumpir iz Lovinca. To je tek početak popisa naših 300 artikala - i početak vašeg popisa za kupnju. Imamo i svježe Aurelia tjestenine koje pašu uz Zdravo za gotovo Dalmatinsku šalšu i umake u malim bočicama za one koji ponosno kažu „Volim ljuto“. U košaricu možete dodati i klice, humus, tofu i smjesu za falafel iz veganske Soyarnice. Nekome će uz ručak prijati Agropoštin malinovac, a nekome veliko Velebitsko... ili možda ipak malo pale ale Zmajsko?

Zdravo za gotovo dostava

Besplatno vam donosimo sve kvalitetne namirnice do kojih u ova vanredna vremena možemo doći. Želimo vam olakšati karantenu i omogućiti najsigurniju nabavu, a ujedno pomoći spasiti desetke proizvodnih radnih mjesta u trenutku kada su restorani i tržnice zatvoreni. Naglasak stavljamo na svježu robu i robu malih hrvatskih proizvođača. Kao butiga u pjesmi „Mali dućan, otok sunčan“ i mi uz vrhunske prehrambene namirnice držimo i neke kućne potrepštine, opet, kako vi ne bi morali često izlaziti u nabavku.

Nastali preko noći

Zdravo za gotovo je do ožujka bio samo mali obiteljski brend proizvoda od rajčice. Dolaskom karantene i zatvaranjem zagrebačkih tržnica svijet nam se, kao i vama, okrenuo naglavačke. Odlučili smo djelovati; povezati se s drugim hrvatskim prizvođačima i OPG-ovima i što prije naći put do vas, naših kupaca u karanteni i samoizolaciji. Polovicom ožujka smo krenuli s dostavama putem Facebook stranice, a od početka travnja vodimo internetsku trgovinu s besplatnom beskontaktnom dostavom za Zagreb i okolicu. U radu su nam se pridružili i prijatelji iz turizma i drugih branši čiji su poslovi nestali preko noći, a da bi projekt što brže zaživio, odlučili smo iskoristiti postojeće skladište, dostavna vozila, tvrtku i brend - zato Dalmatinska šalša i webshop nose isto ime.

Dostava - Brza, besplatna i beskontaktna

Ukoliko danas obavite kupnju u internetskoj trgovini https://www.zdravozagotovo.com/, vaš će paket biti dostavljen prekosutra popodne. Nazvat ćemo vas prije isporuke (za svaki slučaj, iako znamo da ste doma), a paket ćemo vam dostaviti pred vrata i pričekati da se uvjerimo kako ste ga preuzeli. Minimalna vrijednost narudžbe iznosi 500 kn. Kapaciteti naših dostava su ograničeni, a ukoliko se za neki dan ispune, obavijest o obustavi zaprimanja novih narudžbi ćemo objaviti na Webshopu kao i na Facebook profilu Zdravo za gotovo dostava.

Zaštitne procedure na prvom mjestu

Brinut ćemo se o vašoj narudžbi, a još i više o dezinfekciji i sterilnosti skladišta, vozila i zaštitnoj opremi dostavljača. Čvrsto se pridržavamo zaštitnih procedura među koje spadaju beskontaktno plaćanje i beskontaktna dostava. Opremom i standardiziranim postupcima štitimo vas, ali i naše dostavljače. Brigu ćete morati voditi i vi: držite se preporučene udaljenosti pri preuzimanju paketa, perite ruke i kupljene proizvode.

Evo kako nas vide naši kupci

Pratite nas na Facebooku

Budite informirani što je svježe i novo; trenutno je to uskršnja ponuda 6 vrsta šunkica, rotkvica i mladog luka vezica. Posjeti facebook stranicu!

Zdravo za gotovo dostava
Namirnice stižu, pa ti #ostanidoma

Idi na 24sata