To je to što me zanima!

Wellness i spa oaze s bazenom, saune i fitnes? Ne! Ovaj osječki hotel je potpuno drugačiji

Očekujete besprijekorni spoj luksuza i ljepote? Zaželjeli ste se jacuzzi-ja u sobi, panoramskog lifta, wellness & spa oaze s bazenom, saune i fitnesa? Opuštanje u infinity bazenu, a zatim uživanje u turskom hamamu  i prostorima za masažu i tretmane tijela bi Vam baš godilo?
Vidi originalni članak

Žao nam je!  Mi nismo hotel za Vas!

Maksimilian nije stvoren da priča izmišljene priče o povijesti i baštini. Smješten u ambijentu povijesne jezgre Osijeka - Tvrđi, sa 14 jedinstveno uređenih soba koje poštuju stoljetnu arhitekturu objekta, Maksimilian je povijest za sebe. Nasljeđu i tradiciji pokušavamo svakim danom  dati  novi smisao i život. Svakim danom i novim gostom stvaramo nove priče, predmeti dobivaju nova značenja. Jer jedini način da sačuvamo  tradiciju i baštinu jeste da je živimo.

Mi Vas nećemo razmaziti kozmetičkim tretmanima, jedini fitnes koji nudimo je nošenje kofera uz 200 godina staro stubište s ručno kovanom ogradom starih austrougarskih majstora.

Od infinity-ja nudimo beskrajno smirujuće odmaranje u brižno održavanom secesijskom vrtu uz čašu najboljih lokalnih vina i rakija.  Malo turske povijesti dobit ćete kroz ciglu uzidanu u temelje koja je tu još od otomanskog doba.

Knjige su vam svuda na dohvat ruke. Ne, one nisu dekor nego esencija. Nužne za um  kao i krevet za san. Naši Gosti dolaze s raznih krajeva svijeta, putuju mjesecima i onda pročitanu knjigu  vuku po koferima. Neprocjenjivo je vidjeti osmijehe kad shvate da je mogu ostaviti i uzeti neku novu. I tako neke knjige, kao i ljudi,nađu svoj novi dom u Osijeku, a neke nastave putovati svijetom i prenose djelić našeg ukusa na druge.

Mi nismo sterilni predizajnirani hotel koji možete vidjeti u svakom dijelu svijeta. Naši gosti hodaju kroz povijest i stvaraju novu.

Ili možda da pročitate što su upravo oni, naši gosti rekli:

"... Maksimilian nije mjesto gdje ćete doći samo prespavati. Ovo je planet malog princa, ružičasti balon u kojem se odvojite od ostatka Svemira…i osjećate mir, sigurnost, toplinu, udobnost postojanja…Atmosferi uveliko doprinose vlasnici, ali i cure, domaćice Maksilijana u čijem se društvu naprosto osjećate zbrinuto i dobrodošlo...„ Senka V.

… For those expecting "sterile" and "penguin crowded" hotels, please be advised. This is not such place. Warm and scenic, with individual approach to each customer residing. One, easily, could get feeling as part of family rather than a guest. May I advise this place to all willing to find this experience. Thank You all! „ Čedomir

Idi na 24sata