To je to što me zanima!

Zaigrajte interaktivnu igru na traci za trčanje u najnovijim adidas 4DFWD tenisicama

Omiljeni svjetski sportski brend adidas lansirao je prošlog tjedna novi inovativni model tenisice za trčanje koji predstavlja vrhunac moderne tehnologije. Radi se o modelu 4DFWD razvijenom uz pomoć najsuvremenije 3D tehnologije i u suradnji s onima za koje je osmišljen - trkačima
Vidi originalni članak

Jedinstveno iskustvo kretanja, savršeno prianjanje uz stopalo koje slobodno diše, vrhunsko prianjanje uz podlogu i smanjene kočione sile samo su neke od karakteristika ovog inovativnog modela, a revolucionarna tehnologija 4DFWD-a gura trkača prema naprijed osiguravajući mu pritom beskompromisnu udobnost pri svakom koraku. I zato ih morate isprobati.

adidas se pobrinuo da dobijete tu priliku i to uz zabavnu interaktivnu igru. Naime, dok trči na traci postavljenoj u adidas shopu u Ilici, obuven u najnovije 4DFWD tenisice, ispred trkača je na ekranu zelena pozadinska grafika ‘kroz koju’ trči te se unutar nje pojavljuju različiti elementi koje mora uhvatiti. Trkač 45 sekundi rukama hvata elemente i prikuplja bodove, a svaki sudionik, neovisno o rezultatu, na poklon dobiva adidas 4DFWD privjesak. Ova će aktivacija u adidas shopu u Ilici biti postavljena u četvrtak i petak, 9. i 10. rujna, a dan kasnije, 11. rujna, seli na Bundek gdje se održava Ekotlon, najveća humanitarna plogging utrka u Hrvatskoj.

Nakon Bundeka, od 17. do 19. rujna trkači mogu isprobati 4DFWD model uz interaktivnu igru u Intersportu u Arena centru, a krajem mjeseca, 24. i 25. rujna, aktivacija je ponovno dostupna i u adidas shopu u Ilici.

Uz kupnju novog adidas modela tenisica 4DFWD svaki kupac na poklon dobije i bežične 4DFWD slušalice. Više informacija o novom modelu i prodajnim mjestima dostupno je na službenoj web stranici 4dfwd.hr

Idi na 24sata