To je to što me zanima!

Zanima vas kako i gdje se proizvodi Karlovačko?

Dan otvorenih vrata održava se u utorak od 11 do 18 sati. Pivari će provesti posjetitelje kroz uzbudljiv proces proizvodnje piva.
Vidi originalni članak

HEINEKEN Hrvatska za vrijeme trajanja Dana piva Karlovac tradicionalno organizira dan otvorenih vrata pivovare. Tada ljubitelji piva mogu saznati gdje i kako nastaje Karlovačko pivo koje se, kako ponosno ističu u pivovari, proizvodi od ječma isključivo s hrvatskih polja. 

Dan otvorenih vrata održava se u utorak od 11 do 18 sati. Pivari će provesti posjetitelje kroz uzbudljiv proces proizvodnje piva. Posjetitelji će tako moći vidjeti varionicu u kojoj se kuha sladovina, pogone za fermentaciju i filtraciju te punionicu boca. Obilazak završava edukativnom i zanimljivom degustacijom brendova iz portfelja pivovare u kojoj mogu sudjelovati samo odrasli potrošači. Obilasci će biti organizirani u grupama koje će s tzv. stare porte pivovare kretati svakih sat vremena. 

S obzirom da je pivovara proizvodni pogon, mole se svi posjetitelji da u obilazak dođu isključivo u čvrstim i zatvorenim cipelama ravnih potplata.

Inače, tradicija proizvodnje piva u pivovari u Karlovcu seže u davnu 1854. godinu.

Idi na 24sata