To je to što me zanima!

Zašto banke žele da prebacite svoju plaću kod njih

Odlučili ste poraditi na nekom od važnih životnih pitanja, a za to vam je trebala određena svota novca pa ste zatražili kredit
Vidi originalni članak

Ubrzo ste shvatili da ćete umjesto planiranih 10.000 kn morati vratiti puno više jer obično banke traže da se podmire i razni troškovi obrade kredita, a pokazalo se da će i kamatna stopa ipak biti nešto veća od one koja se spominjala ranije.

Umjesto rješenja problema, očekuje vas dugoročno vraćanje novca s tolikim kamatama da će većina vaše plaće otići na plaćanje rate kredita. No, što ako vam kažemo da postoji banka koja ne želi vašu plaću?

Riječ je o Ferratum banci u kojoj krediti nemaju svoju negativnu stranu i u kojoj možete zatražiti brze pozajmice online. 

Brze pozajmice koje nemaju skrivenih troškova

Kod brzih online pozajmica Ferratum banke nema nikakvih skrivenih troškova - vraćate točno onoliko novca koliko ste posudili! Novac možete zatražiti bez odlaska u banku i čekanja u redovima. Uz samo par klikova ga možete dobiti iz udobnosti vlastitog doma. Sve što trebate je ispuniti online obrazac Ferratum banke.

Za početak odabrete željeni iznos brze pozajmice i rok vraćanja, a nakon toga unesete i svoje osobne podatke (ime, prezime, OIB, IBAN i e-mail adresu) uz koje je potrebno priložiti i fotografiju osobne iskaznice i kartice tekućeg računa s obje strane, kao i selfie s osobnom iskaznicom. U slučaju da imate problema s prijavom ili su vam potrebne dodatne upute kako poslati zahtjev, korisnička podrška vam je na raspolaganju u svakom trenutku.

Nakon provjere vaših podataka, u slučaju da nešto nedostaje, korisnička podrška će se javiti vama. Ako je sve u redu i podaci su potpuni, na mail će vam stići Ugovor o kreditu kojeg potpisanog, zajedno s potvrdom o Jamstvu, vraćate Ferratum banci. Novac će za vrlo kratko vrijeme biti na vašem računu.

U tijeku je velika akcija s pogodnostima za nove i postojeće korisnike

U Ferratum banci su tijekom kreiranja velike promotivne akcije mislili na sve. Za nove korisnike je pripremljena odlična ponuda uz koju do brze online pozajmice do 4000 kn, s rokom otplate od 30 dana, mogu doći uz 0 kn troškova za bankovne naknade. Postojeći korisnici imaju pravo na 30% manju bankovnu naknadu na sve vrste kredita s rokom otplate do 30 dana.

Ferratum banka je banka koja ne želi vašu plaću. Uz potpuno smanjene troškove kredita više se ne morate bojati astronomski visokih kamata i skrivenih naknada na koje će vam otići veliki dio prihoda. Zatražite brze pozajmice online i vratite točno onoliko novca koliko ste posudili!
 

Idi na 24sata