To je to što me zanima!

Zazvoni za osmjeh: blagdanska aktivnost Mesnica Ravlić kojima pomažu potrebitima

Donacije bodova s loyalty kartica Mesnice Ravlić će poduplati za financijsku pomoć udruzi Crveni Nosovi
Vidi originalni članak

Nijedan čovjek nije otok, sam za sebe…“. Ove poznate riječi Mesna industrija Ravlić pretače u djela redovnim humanitarnim akcijama i volonterskim aktivnostima koje godinama organizira.

Kako niti jedan čovjek nije otok tako ni velika organizacija poput Mesne industrije Ravlić ne bi opstala bez svojih kupaca, bez zajednice i organizacija koje je okružuju. Jedni druge nadopunjujemo, opstajemo i ostvarujemo sinergiju bez koje ova priča o Mesnicama Ravlić ne bi opstala u preko 60 godina postojanja.

Ovih dana mesnice Ravlić pišu hvalevrijednu božićnu priču u suradnji upravo sa svojim vjernim kupcima, vlasnicima crvenih Ravlić Loyalty kartica. Svaki bod koji kupci doniraju sa svojih Loyalty kartica Mesnice Ravlić će poduplati te će svaki donirani bod vrijediti 2 kn!

Svi bodovi koje se doniraju do 24. prosinca 2021. godine, kao i oni koje će iz Ravlića dodati, donirat će se Crvenim Nosovima, udruzi klaunova doktora koji donose osmijeh na lica i pomažu osnažiti one koji se nalaze u tužnim i bolnim životnim situacijama. Zazvoni za osmijeh je aktivnost kojom Mesnice Ravlić i ove godine pomažu svojoj zajednici te poručuju kako su se odlučili za ovu donaciju jer je optimizam upravo ono što nedostaje u ovo nesigurno doba.

Crveni Nosovi su udruga koja redovitim posjetama pomaže upravo najranjivijim skupinama: djeci u bolnicama te starijim i nemoćnim osobama u domovima. Unose radost i smijeh te su velika podrška i pomoć u prihvaćanju situacije, nošenju sa strahovima, nesigurnostima i dosadom. Stoga su se prikladno uklopili u akciju Zazvoni za osmijeh iz Mesnica Ravlić te će uz njihovu pomoć, a ponajviše uz pomoć njihovih kupaca osigurati sredstva za smijeh, radost i optimizam, a to je već pola puta do ozdravljenja i usvajanja pozitivnog stava.

Mesnice Ravlić pozivaju sve svoje kupce na donaciju bodova u skladu sa svojim mogućnostima kako bi zajedno omogućili radost i veselje onima koji će od toga imati najviše dobrobiti te svima žele sretne i ugodne blagdane!

Idi na 24sata